exer20 Odesláno Březen 29, 2018 Sdílet Odesláno Březen 29, 2018 Zdravim prosím nevite nekdo jaky tlak ma byt nastaven na regulatoru paliva pri volnobehu u motoru 1.8T AGU. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 29, 2018 Sdílet Odesláno Březen 29, 2018 A ty nepoužíváš sériový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exer20 Odesláno Březen 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2018 Ne mam to upravení. Vim že max ma být 4 bary ale ten pri volnobehu nenastavim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 30, 2018 Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 Nevím, jak moc to máš upravené atd, ale proč nepoužiješ OEM 4bar regulátor, pokud potřebuješ 4 bary? Jinak teda seriové 3 barové čerpadlo stačí do cca 300 koní. Ohledně těch tlaků, tak pro 3 barové čerpadlo je pro volnoběh hodnota 2,5 baru a s odpojeným regulátor 3 bary. Předpokládám, že máš ale i jiné čerpadlo, když tam máš silnější regulátor, to by se pak chtělo obrátit na úpravce, který musí vědět, co dělá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exer20 Odesláno Březen 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 Mam tam 260 a občas čerpadlo nestíhal vynechává motor ale to myslím ze to staré čerpadlo to mělo za sebou bylo na něm najeto 270 tis. Ano mám silnější myslím ze je to walbro 255l/h. Asi budu muset někam zajet aby to poladili. Děkuji ti za informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 30, 2018 Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 (upraveno) Já původní čerpadlo měnil při cca 180t km, takže bych tipnul, že bylo špatné. Co používáš za regulátor? Jinak 260 je pěkných, to máš K04 ze 165kW 1.8T? Koukám, že jsem výše napsal 3 barové čerpadlo, mělo to být 3 barový regulátor, pro 4 bar regulátor jsou hodnoty na volnoběh 3,5b a odpojený regulátor (podtlak k regulátoru) 4b. Ale to se bavíme o OEM regulátorech. Pokud máš nastavený max 4 bary, tak by to mohlo být teoreticky stejné, kolik jsi naměřil? Edit: Něco jsem k tomu hledal a zjistil jsem toto. Pokud se nastavuje na 4 bary, tak se tlak na regulátoru nastaví na 4 bary s odpojeným podtlakem k regulátoru. Tzn. na odpojeném podtlaku by měly být 4 bary, takže to souhlasí s OEM hodnotami. Upraveno Březen 30, 2018 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exer20 Odesláno Březen 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 Dal sem tam tento. https://race-shop.cz/regulatory-tlaku-paliva-fpr/55-regulator-tlaku-paliva-rs-fpr-002.html Ale asi není nic moc. Ano K04 001. Jen repasované na nové nebylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 30, 2018 Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 Tak ten mi nic neříká. Ale funkčnost se dá ověřit přeměřením tlaku. Jen jsi mě překvapil, že jsi nepoužil OEM 4 bar,není drahý a s K04 se používá. Ale pokud šlape i tenhle, tak zbytečné to řešit. Ani nevím, že se dá sehnat repas 001, měl jsem za to, že jen nová. Kde jsi ji sehnal, jestli se můžu zeptat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exer20 Odesláno Březen 30, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2018 https://www.aet-turbos-shop.com/collections/hybrid-turbos Mrkni sem. Občas něco mají. ja jezdím na kamionu jen anglii takze se ho sehnal tam zrovna ted tam jedno mají ale to je asi nové a je za cca 15tis a ti u nás nesezenes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.