44Peter Odesláno Březen 31, 2018 Sdílet Odesláno Březen 31, 2018 Ahojte, Na mojej Octavii 1 (2001) mám problém so zvukom - osadené sú v nej ešte originálne repro a polovica z nich je už v háji - sú zničené , majú popraskané membrány , chrčia a preto by som ich rád vymenil. Nepotrebujem nič svetoborné iba potrebujem nahradiť tie originály za niečo čo bude proste hrať, ideálne keby som sa vedel vmestiť do 100€. Čo sa týka audia, v aute je takáto "zostava" : Autorádio - Kenwood KMM-123Y Reproduktory orig. - 4x výškové repro ( predné a zadné dvere ) , 2x 16,5cm COMPO predné dvere , 2x 13cm COMPO v zadu po bokoch. Zaujímalo by ma, či má niekto skúsenosti s nejakými konkrétnymi repro v tejto cenovej kategórii, alebo je vzhľadom k cene viac menej jedno aká to bude značka a podobne ? A ešte jedna otázka - je možná montáž repro do predných dverí bez použitia MDF podložiek ? Týmto veciam sa moc nerozumiem, preto sa pýtam :) Za každú radu ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 31, 2018 Sdílet Odesláno Březen 31, 2018 (upraveno) Má rada je, najdi si odpovídající téma, pročti si jej a nejspíš budeš mít jasno. Upraveno Březen 31, 2018 uživatelem Garrett Překlep 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dominik.self Odesláno Červen 27, 2018 Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 Hele bez MDF podložky bych to moc nezkoušel pač to nemáš jak uchytit .. tady je nějaká montáž jak to vypadá: https://www.2din.cz/skoda-montaze/skoda-octavia-i-vytlumeni-dveri-ozvuceni/ , co vím , tak ty Octavii potřebují bud poupravit kolejnici stahovačky a nebo právě si pořídit podobné slim repro aby se tam bez problému vešli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.