rypadlo Odesláno Duben 3, 2018 Sdílet Odesláno Duben 3, 2018 Vážení kolegové, rád bych Vám představil svou (služební) novou Octavii Scout 2,0TD, 135kw, 4x4, DSG. Kromě výbavy Scout jsem si nechal přidat nezávislé topení, tažné a light assist. Upgradoval jsem z OIII 2.0TDI 110kw manuál a musím říci, že mám pocity jako když přesednu do auta vyšší třídy. Komfort podvozku, jízdní vlastnosti v zatáčkách jsou opravdu jinde. Trochu jsem se trápil s barvou, protože paleta barev u Scouta je podstatně slabší než kdybych kupoval třeba Ambiente a tato šedá Quartz mi vyšla jako nejmenší zlo (nechtěl jsem nic výraznýho, ani černýho či bílýho, cappucino jsem mel a hnědá se mi nelíbí) a ve skutečnosti se mi moc libí. Spotřeba kolem 6,5l/100km při standardní kombinované jízdě po cca 1000km. Když se člověk bude snažit tak by to šlo za méně, ale i za výrazně více ;-) P.S. kdyby jste mohli doporučit někoho kdo by dovedl softwarově změnit nastavení systému start/stop aby se opětovně neaktivoval po nastartování a zároveň by dovedl změnit vlastnosti jízdního módu Sport aby bylo zcela vypnuté ESC a další asistenti byl bych vděčný za doporučení či kontakt, v Praze či blízkém okolí, děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Duben 3, 2018 Sdílet Odesláno Duben 3, 2018 Pěkný skautík . Přeji hodně spokojených km. A na to vypnutí stop/start systému zkus člena s nickem Rolbař. Byl jsem u něj a naprostá spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 3, 2018 Sdílet Odesláno Duben 3, 2018 Velká krása a velká závist. Přeji hodně šťastných kilometrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rypadlo Odesláno Duben 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2018 Děkuji pánové. Zároveň děkuji za doporučení Rolbaře, určitě ho budu kontaktovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Duben 4, 2018 Sdílet Odesláno Duben 4, 2018 krásnej skautík a pokud jseš z Prahy tak Rolbař je opravdu špička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.