Dexter 1.8T Odesláno Duben 6, 2018 Sdílet Odesláno Duben 6, 2018 Zdravím, dnes se mě podařilo při povolování strhnout závit v nápravnici jak drží šroub silentbloku stabilizátoru. Je tam asi navařená matka nebo co neřešil jste to už někdo co stím? šroub se mě jen protáčí. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 13, 2018 Sdílet Odesláno Duben 13, 2018 myslím,že se tam dá dostat klíčkem, nebo čím jsme si to držel, ale nejsem si jist zda nemusí být nápravnice dole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Duben 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2018 v pohodě nakonec jsem si poradil, kdyby se to taky někomu náhodou stalo, tak já si poradil tak, že jsem strčil z druhé strany šroubu do nápravnice takový zahnutý "něco" :-) prostě jsem na ten šroub tlačil a zároveň ho povoloval až se chytl nepoškozený závit na šroubu o matku a vytočil se s tím že jsem na něj teda stále tlačil. Naštěstí materiál šroubu je měkčí než ta matka takže poškozený závit byl na šroubu. Ten jsem vyměnil a je to zas OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 13, 2018 Sdílet Odesláno Duben 13, 2018 Já si to pravé moc nepamatoval, už je to nějaký čas ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.