Tommy23 Odesláno Duben 23, 2018 Sdílet Odesláno Duben 23, 2018 Ahoj, už delší dobu mi neco na spatne silnici, kostkach apod něco cinka u předních kol, nejdříve to dělalo jen u řidiče teď i u spolujezdce, slyším to hlavně když mám stažené okénko a je to dost otravne. Na brzdach by to být nemělo, mám teď nové a dělalo to i se starými. Myslel jsem, že by to mohl být krycí plech kotouče, ale ten je pevne dotazeny. Nemáte nějaký nápad odkud by to mohlo jit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 24, 2018 Sdílet Odesláno Duben 24, 2018 Tyčky stabilizátoru? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Duben 24, 2018 Sdílet Odesláno Duben 24, 2018 Skoc na stk, tam ti to mozna najdou, me to furt klepe v rejdu, ale na stk nic nenasli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Duben 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2018 Já to zkusím nahrát a hodit to sem, auto je po STK děla to snad 3 roky ale už me to vážně štve, vzdy, když to dávám mechanikovi s něčím tak mu říkám ať projde celou nápravu co bude potřeba ať udělá. Tohle se mi zase na tyčky prave nezdá. Mám tam Sportovni podvozek, takže jak to je tvrdý tak to je umocnene. Nahraju to a schválně co na to řeknete ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Duben 25, 2018 Sdílet Odesláno Duben 25, 2018 no já takové cinkání slyšel od třmenů,když měli vůli na vodících čepech a pouzdra byla v háji. Ty máš dělané bgrzdy,tak jedině něco na nápravě,jinak mě nic nenapadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Duben 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2018 Jen tak narychlo, kdyžtak až budu mít čas udělám lepší. IMG_7991.MOV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Duben 25, 2018 Sdílet Odesláno Duben 25, 2018 ...mrkni, jestli neni prasklá pružina....poslední závit se uvolní a pak to cinká.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 25, 2018 Sdílet Odesláno Duben 25, 2018 Joooo ta by to mohla být ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Duben 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2018 Ze by na obou stranách? Děla to už fakt snad 2 roky, kola byly několikrát dole a nic jsem neviděl, tak já nevím. A hlavně auto je pořad stejně vysoko, na obou stranách. Na to já jsem ujety, když je něco malinko jinak.. v zatáčkách vše naprosto v pořádku. Nic neboucha neskrta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 25, 2018 Sdílet Odesláno Duben 25, 2018 Nevím co máš za brzdy,ale pokud 288 nebo 312,mohly by to dělat volné přídržné pružiny destiček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.