Přejít na obsah

Modrá Ofce 2.0i

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Něco málo novinek, pervně opravy :happy:

• výměna oleje a všech filtrů, bude následovat výdy po 10k km.
  • výměna rozvodů, pumpy a chladící kapaliny, po výměně oleje jsem si všiml šlemu na vodní pumpě, takže bylo jasno, od té doby klid.

A teď nějaké úpravy

• výměna zadního stěrače z 2. Octavie, čili plochý s hezčím ramínkem
  • výroba decentního osvětlení LED páskem popelníčku a vnitřku loketky, mám rád světlo..

Jinak vše funguje, v týdnu sem hodím nějaké fotky.

Odkaz ke komentáři

Už se brzy stmívá a já se dokopal dořešit zadní lampičky u madel nad dveřmi. Jak jsem psal již dříve, myšlenka byla natáhnout kabeláž od přední lampičky a že budou fungovat stejně jako přední, čili se rozsvítí i po otevření dveří. Jenže realita byla jiná, tuhle funkci žádná Octavie původně neměla. Šly rozvítit a zhasnout pouze mechanicky, máčknout na ně, po otevření / zavření dveří se nic nedělo.

Konnyho řešení s diodou a dalším kabelem se mi zdálo zbytečně sožité. Takže jsem napojení kabeláže do přední lampičky uvedl do původního stavu a na konektory hlavní žárovky, což je sufitka 10W naletoval dvoulinku, a na tu napojil kabeláž od obou zadních lampiček. Vše je samozřejně na konektorech, lze vše jednoduše odpojit. 

Vše funguje skvěle, celý interiér mám v LEDkách, funkce stmívání i pomalého rozsvícení funguje a konečně je vidět i na zadních sedačkách.

Večer zkusím udělat video z akce.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...