košin Odesláno Červen 18, 2018 Sdílet Odesláno Červen 18, 2018 já ti nechci kazit radost, ale i bez leštění by to mělo být hned lesklé po nastříkání, leštění to má zbavit jen drobných smítek prachu atd a rozjasnit, ale tohle máš až moc matné, to je jako bys to celé zbrousil a nechal tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanKoumar Odesláno Červen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2018 Aha, zatím jsem leštil 2x po cca půl hodině a efekt byl patrný už po 1. leštěním, čili efekt zrcadla byl větší a větší.. Ale díky. No uvidíme, ale myslím že je to lepší, než s rezatými fleky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 19, 2018 Sdílet Odesláno Červen 19, 2018 Pokud tohle je po 2 leštění,tak nikdy nedocilis lesku jako má zbytek auta.lestenim po nastříkání se pouze ladí nějaká korekce laku jako je pomeranč,prach atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanKoumar Odesláno Srpen 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2018 Něco málo novinek, pervně opravy výměna oleje a všech filtrů, bude následovat výdy po 10k km. výměna rozvodů, pumpy a chladící kapaliny, po výměně oleje jsem si všiml šlemu na vodní pumpě, takže bylo jasno, od té doby klid. A teď nějaké úpravy výměna zadního stěrače z 2. Octavie, čili plochý s hezčím ramínkem výroba decentního osvětlení LED páskem popelníčku a vnitřku loketky, mám rád světlo.. Jinak vše funguje, v týdnu sem hodím nějaké fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanKoumar Odesláno Srpen 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2018 Posílám aktuální fotky, po důkladné očistě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanKoumar Odesláno Srpen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2018 Už se brzy stmívá a já se dokopal dořešit zadní lampičky u madel nad dveřmi. Jak jsem psal již dříve, myšlenka byla natáhnout kabeláž od přední lampičky a že budou fungovat stejně jako přední, čili se rozsvítí i po otevření dveří. Jenže realita byla jiná, tuhle funkci žádná Octavie původně neměla. Šly rozvítit a zhasnout pouze mechanicky, máčknout na ně, po otevření / zavření dveří se nic nedělo. Konnyho řešení s diodou a dalším kabelem se mi zdálo zbytečně sožité. Takže jsem napojení kabeláže do přední lampičky uvedl do původního stavu a na konektory hlavní žárovky, což je sufitka 10W naletoval dvoulinku, a na tu napojil kabeláž od obou zadních lampiček. Vše je samozřejně na konektorech, lze vše jednoduše odpojit. Vše funguje skvěle, celý interiér mám v LEDkách, funkce stmívání i pomalého rozsvícení funguje a konečně je vidět i na zadních sedačkách. Večer zkusím udělat video z akce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Říjen 14, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 Moc pěkná octa pořídil jsem si také 2.0i ve stejné barvě ale liftback teda, zatím super. Ještě teda není tak pěkná jako tvoje ale snad jednou taky bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.