Rado123 Odesláno Květen 2, 2018 Sdílet Odesláno Květen 2, 2018 Čaute mám oktavii 1 rs 1.8t 132kw a mám problém s klepaním v moturu nevite někdo co to může být ? Přidávám záznam zvuku. klepani.m4a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 2, 2018 Sdílet Odesláno Květen 2, 2018 Nejde to od levé části hlavy? Pokud ano, mohl by to být řetěz vaček v důsledku jeho nenapnutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rado123 Odesláno Květen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2018 diky za radu juknu se na to a kdyz to bude tak jak opravit vymena ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rado123 Odesláno Květen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2018 a chci se zeptat a zpusobi to že se mi chvěji otáčky na volnoběh ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 3, 2018 Sdílet Odesláno Květen 3, 2018 Jsem blbej, z pravé části hlavy, jak je na ní takový oválný nálitek. Nejspíš by se musel vyměnit napínák, tj. vyndat i vačky. Tohle by nemělo mít vliv na volnoběh. Pořádně prolez podtlaky a odvětrání, jestli není prasklá nějaká hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rado123 Odesláno Květen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2018 zjistil jsem že dneska nic to nedelalo dela to jen kdyz se popojizdi nebo spis jezdi furt 50 po meste ale dalky jak jsem jel dalku tak po tom nic a hadice jsou novy jedine jeste od turba jsem neprosel a ve vagu mam pri vyplem motoru 4,7% skrtici klapku tak ji budu cistit a uvidim zkusim jeste jednou je projit hadicu od hadice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.