Přejít na obsah

ochranný kryt motoru

čermi

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

ja ho mam, opravdu je tezkej jako prase ale asi milionkrat me zachranil vanu :lol: nicmene ta montaz je taky porod, do napravnic bude davat srouby atd.... dost piplacka ... a taky to uchyceni tech trech drzaku, bud navarit matky a nebo takovy ty matky co se zakousnou, kdosi em to rikal ze se to da koupit v baumaxu... a taky se priprav na to ze ten kdo ti bude menit olej bude proklinat tvoje auto :P vim o cem mluvim , ja si to jednoui delal sam a stacilo me to, takze nej je udelat si tam vyrez na vymenu oleje...

Odkaz ke komentáři

Přesně,jak píše Burek.ale ta práce se vyplatí.mám sníženo a asi jsem díky němu taky párkrát zachránil vanu.I po těch pár ranách drží tvar,jenom je poškrábaný.Rozhodně doporučuji.

Jak se tu někdo ptal na zateplení,tak jsem to dělal samolepící izolační folií.Řekl bych,že se i trochu snížila hlučnost.

post-43-1294833555_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no já už jsem ho včera objednal,jak píšete bude to určitě dřina ho tam dostat ,ale tu práci si s tím rád dam,protože ten plastovej bych měl zase tak na jednu sezónu :lol: .Na výměnu oleje jezdím do servisu, tak ať se tam s tím kluci poperou :P snad se to pak ale nepodepíše na ceně :P

Odkaz ke komentáři

zdravím,takže kryt mi dneska přišel,zkoušel jsem ho tam dostat,ale nevím si rady, jak tam uchytit ty držáky,na fotkách je to na šroubech,ale já tam žádné šrouby nemám, jestli sem to pochopil správně tak se tam prostrčí tou větší dírou,ale nevím jak je vyřešené, aby se ty šrouby při utahování neprotáčely. díky za jakoukoliv radu :palec:

Odkaz ke komentáři

ty maticový nýty jsou fajn věc,jenže já bych musel koupit se závitem M10, protože tam mam otvory 13mm a bohužel ty kleště jsou dražší jak ten kryt pod motor :smich: a kvůli jednomu použití se mi to kupovat nechce, budu to tam muset asi navařit,což se mi moc nechce,ještě jsem přemýšlel o nějaký plastový hmoždince, ale mam strach aby to vydrželo,přece jenom ten kryt má 10kilo :)

Odkaz ke komentáři

zajeď si do nějakýho servisu u vás a poptej se, dobře vybavený servis by je měl mít. Kdyby jsi byl od Hradce Králové, vím kde, možná bych to domluvil.

ty maticový nýty jsou fajn věc,jenže já bych musel koupit se závitem M10, protože tam mam otvory 13mm a bohužel ty kleště jsou dražší jak ten kryt pod motor :smich: a kvůli jednomu použití se mi to kupovat nechce, budu to tam muset asi navařit,což se mi moc nechce,ještě jsem přemýšlel o nějaký plastový hmoždince, ale mam strach aby to vydrželo,přece jenom ten kryt má 10kilo :)
Upraveno uživatelem McDrapi
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...