Spooky1 Odesláno Červen 26, 2018 Sdílet Odesláno Červen 26, 2018 KDyž dáte polosporty z leona nebo Golfa tak mají trochu tvrdší a vyšší molitany, takže není třeba řešit něco pod potah... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 už jsem sehnal originální z Octavie. Tak tam dám ty, a uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 28, 2018 Sdílet Odesláno Červen 28, 2018 jasný, to jsem postřehl. ;-) Navíc jsou výškově stavitelné, neříkej, že i tak jsi pořád nízko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2018 O vikendu mam v planu vymenit ty sedacky a doladit vysku. Dam vedet po vymene. Zaroven si zde napisu. V utery vymenena vnitrni prava manzeta, uz byla nacnuta. Zaroven jsem si vsiml ze i vnitrni leva je uz opotrebena. Tak v nejblizsi dobe me to taky ceka. Fotky nemam, furt bych si musel cistit ruky xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červenec 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2018 Tak jsem se dnes hecnul a vyměnil jsem ty sedačky. Při demontáži zadních sedaček sem našel zapadlých 5 centů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 3, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2018 Sedačky vypadají opravdu zachovale ! A ještě jsi vydělal 5 centů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2018 Bude z tebe pracháč... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červenec 3, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2018 Ešte 120 000 výmen sedadiel a leháro do konca života ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 Po dlouhé době aktualizuji. Už delší dobu mě trápí unikání vzduchu z PP pneu. Dofukuji co 5 dnů. Jsou tam gumy staré 10 let (Zadní 8 let). Doufám že je to tím. Tak chci s tím vydržet do zimy a po zimě koupit nové gumy (Hankook Eco K425). Dále mám problém s EGR ventilem, prosakuje olej přes hřídelku. Otázka je, kde se tam ten olej bere. To už jsem ale řešil v jednom z témat. Dále chci mé Ocťuli dopřát pořádné umytí jak interiéru i exteriéru. Tak až to bude, tak tady postnu pár fotografií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2018 To kolo budeš mít buď píchlé nebo špatnej ventilek, gumou to rozhodně nebude. Taky jsem před pár lety pořád dofukoval jedno kolo (vždy po několika dnech bylo třeba o 1-1,5 bar měkčí) a zjistil jsem, že mám dírku v boku pneumatiky. Doma jsem napustil vodu do vany, sundal kolo a zjistil kde to uchází. Už jsem ale kolo neopravoval, protože jsem gumy dojížděl, ale dofukoval jsem tak to kolo asi 2-3 měsíce a byla to fakt celkem otrava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Srpen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2018 Tak včerejšek mě nepotěšil. Začlo mi cosi lupat a vrzat při točení volantem. Včera jsem byl na kanálu v práci a s kolegou jsme zjistili v prdeli servořízení. Přímo v té skříni řízení je vůle a tříská to. Zatím olej neteče. Takže v nejbližší době výměna celého serva včetně čepů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 (upraveno) Usoudil jsem, že moje žárovky v předních světlometech stojí za prd. Tak jsem zakoupil Osram night breaker laser. U potkávacích světel lépe osvětluje pravou krajnici. Barva je ale stejná jako u těch co sem měl, tedy taková teplá studená - do žluta a dosvit možná tak o 30% lepší. Dálkové světla už svítí daleko lépe. I barva se změnila na studenou bílou - lehce do modra. Celková spokojenost tak na 65%. Je pravda, že skla mých světlometů už taky mají něco za sebou, ale před rokem byly leštěny, takže lepší už to nebude. Vyfotil bych rozdíl v té svítivosti, ale nebylo o co stát. (foto ilustrační) Upraveno Říjen 3, 2018 uživatelem Laky Doplnění textu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Mam je taky uz asi rok a jsem spokojenej. Od zarovky nikdy nebudes mit bile svetlo jako u xenonu, ale treba oproti obycejnym zarovkam to sviti luxusne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Ono jde hned na žárovce vidět že ty NB budou svítit do bíla jen na dálku, jinak moc rozdíl proti klasice (barvou) není... nejlepší barvu mají Osram cool Blue který dlouhodobě používám (i W5W jako parkovačky a na SPZ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Diky, mrknu na ne. Parkovacky chci taky vymenit. A jak praskne jedna z potkavacek, tak zkusim ty cool blue ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Cool blue sice sviti asi nejvic do bile, ale co se tyka intenzity sviceni, tak budou jen o neco lepsi, nez obyc. zarovka. Kdysi jsem chtel taky bile svetlo, ale treba pro me je dulezita intenzita sviceni nez efekt svetla... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 A kdyz prsi v noci. Tak vidim prd jenom ja nebo i ostatni? Mi se vsechno tak leskne a zkresluje, ze to je celkem nebezpecne. Hlavne treba u verejneho osvetleni. To osvetluje ten asfalt dost. A jeste jak protijedouci auta sviti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Taky hur vidim v noci na mokrem asfaltu..., on ten mokrej asfalt pohlti dost svetla a na fakovy pripady je lepsi zlutejsi svetlo, tzn. ze s tema cool blue to bude za deste jeste horsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 (upraveno) Ono hodně záleží i na autě a světlech ale na o1 fl jsem si liboval jak to svítí a teď na G5 taky super, na fabii trochu horší, když je sníh tak to je samozřejmě úplně top ale úplně do bíla/modra to není je to furt dobře použitelný :) jednou jsem zkusil Autolamp s xenon efektem a to sice vypadalo pěkně a mělo i homologaci ale stálo to za prd jak píšete především za mokra... Upraveno Říjen 3, 2018 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 4, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2018 Projedte se pak jeste s Felicii, budete radi za O1 :D ono taky zalezi, v jakem stavu mate paraboly, ne jen skla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 Uz jsem to psal v tematu Plivarna, ale napisu si to jeste do sveho tematu o me Lakynce. Prvni nehoda, zastavil jsem v kolone a frajer nedobrzdil. Nelicuje a spatne se zavira kufr, praskly naraznik, listy pod svetlama nesedi a vevnitr jak sundam koberce po bokach tak vlevo je vetsi dira nez vpravo. Jen doufam, ze to nebude totalka a ze dostanu nahradni vuz jak to bude v servisu. Nemuzu byt bez auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 14, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 To opravdu nepotesi, ale myslim si, ze to opravit urcite pujde. Slusnej autoklempir ti ten kufr vytahne a srovna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 Rano jsem na to jeste mrknul. Viz foto no. Naraznik je praskly. A ta vyztuha bude taky v prdeli. Ta je nabodovana tak ji asi budou celou menit. Zitra budu chytrejsi, zajdu s tim na pojistovnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 14, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 To víko kufru mohlo jenom uskocit na pantech. Pokud ne, tak je hnutý ten vrchní díl zadního čela a ten se dá vytáhnout. Ze zákona máš nárok na náhradní vozidlo ve stejné nebo o třídu nižší kategorii. V autorizovaném servisu, bych TŠ očekával. Zjistit obecniu cenu vozidla a podle toho uvidíš, ale vzhlem ke stáří auta bych šel do neutarizovaného smluvního servisu dané pojištovny,která by měla plnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 Taky si myslím, že kdyby tam měli dávat originální díly, tak to přesáhne cenu vozu (záleží, co všechno by tam dělali no). Nevím v jakém stavu je ta výztuha pod nárazníkem, ale ta bude taky hnutá podle mě. Obecní cenu vozu před havárkou? No odhadoval bych to na 40-50 tisíc aspoň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 14, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2018 Podívej se třeba na sauto.cz nebo tipcars.cz [emoji106] zadej tam rok,km a dalsi parametry a vis [emoji106] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 15, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2018 Nelenil jsem, a zavolal jsem si na vinikovu pojistovnu a vse nahlasil. Pani na telefonu byla prijemna a nabidla mi cenu rozpoctem 12000. Rekl jsem ne, ze to pujde na fakturu do servisu. Pockam az mi zavola likvidator, melo by to byt do dvou dnu. Se servisem sem take domluveny, ze to tam zavezu zitra nebo pozitri, obratem dostanu nahradni auto a az mi zavola likvidator, tak mu reknu at si zajede na adresu servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 15, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2018 Udělal jsi správně [emoji106]. Do servisu jim vem kopii vtp,řp a záznam o nehodě pošlou ho na pojištovnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Říjen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2018 Vcera jsem auto odvezl do servisu. Predal jsem dokumenty a dostal nahradni auto. Ted cekam, az se mi ozve likvidator. Vinikovu pojistovnu jsem pisemne upozornil na to, ze auto uz je v servisu a ceka na nafoceni. (Zrejme maji vsichni cas -_-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 18, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2018 Servis si sám vyžádá prohlídku . Jenom drobná terminologie....Likvidátor sedí za stolem nejezdí po servisech. Po servisech jezdí mobilní technik. Taky servis může mít ve smlouvě,že si může fotit škody sám s limitem třeba 100tis. [emoji106] Ať ti to dobře dopadne[emoji5] co jsi dostal za auto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.