rufik133 Odesláno Květen 10, 2018 Sdílet Odesláno Květen 10, 2018 Ahoj chlapi dnes jsem ráno koukal na motor octavia I tdi 74 kw 4*4, zjistil jsem že se mi netočí velký ventilátor, poté jsem zapnul climatronik a rozjeli se obě sahary, ať už na funkci topení nebo klimy, nevím co je dobře ale myslím že mi předtím jela vždy při stání auta na volnoběh velká sahara a teď nejela tak nevím čím by to mohlo být zkusím zkoušet a poté napíšu poznatek, jestli někdo víte co s tím děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 10, 2018 Sdílet Odesláno Květen 10, 2018 Rano podle me nebylo takovy teplo, aby ti sepla sahara. Pockej az bude vetsi teplo nebo to sleduj pres den, kdyz je treba okolo 25°C, pak by pri poradne ohratem motoru mela pri stani po nejake dobe sepnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 11, 2018 Sdílet Odesláno Květen 11, 2018 Sahara velká se spíná pro ochlazení horkého motoru ( přes 87°C ) a obě se sepnou,ať pomalu nebo rychle, při zapnutí klimatizace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rufik133 Odesláno Květen 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2018 to ráno bylo až jsem přijel do práce, takže motor zahřáty po 35 km jízdy uvidíme budu sledovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 13, 2018 Sdílet Odesláno Květen 13, 2018 Sahary jsou OBĚ do tandemu, takže obě běží vždy na stejnou rychlost, I. rychlost je při klimatizaci a teplotě 97 - 87°C II. rychlost 102 - 97°C (platí pro vozidla s klimatizací) bez klimatizace je jen jedna sahara dvourychlostní (platí pro ATD) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rufik133 Odesláno Květen 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2018 čau kluci ještě se zeptám blbě má jed sahara při nastartovaném motoru či ne, jestli když se nastartuje tak se sahara ihned po zahřáti spustí nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 20, 2018 Sdílet Odesláno Květen 20, 2018 Sahara se spousti, jen kdyz se teplota vody v motoru zvedne ke kriticke hranici, tzn. k teplote, kdy by mohlo dojit k prehrati motoru, kdyz by se sahara nespustila, takze odpoved je, ze po nastartovani se sahara NESPOUSTI. Jedine, kdyby jsi mel pustenou klimatizaci, to pak po otoceni klicku okamzite sahara nabiha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.