shotik Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Hotovson. Ten malez cidlicek jsem urval a pak to slo v poho. Tak jsem to pak zalepil tekutym plastem a drzi to fer. Ale dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinjeril Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Cuz vsetci, ak by niekto potreboval - pridavam navod z dielenskej prirucky na demontaz DSG hlavice (DSG radiaca paka) 2004-2008. Sice starsia tema, ale moze sa niekomu zist. ;-) Taktiez pridavam z oficialneho VW webu nejaky ten navod. Predpokladam, ze kombinacoiou oboch veci sa dotycny dopracuje k zdarnemu koncu. :-) http://volkswagen.workshop-manuals.com/golf-mk5/index.php?id=3645 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 malinko oživým toto téma: http://www.obautodil...vena-3544cz160/ nebo http://www.obautodil...-kuze-734cz160/ ?? Mám červeně prošitý volant hlazenka+perforace, takže proto ta červená řadička, ale se mi extra nezdá a hlavice superbu by měla být taková lepšejší na hmatání...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Trochu to tu ozivim. Resil nekdo vymenu radici paky DSG z O2 napr za O3? Jde mi hlavne o pojistku, jelikoz O2 ji ma na strane, O3 uz z predni strany. Manzetu neresim, ta se upravi. Jde to kus za kus, nebo neco upravit? treba vymenit vodici trn pojistky v mechanismu volice prevodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Nepasuje... Musel by si upravovat. Co presne vsak neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 No docela mi ta kovadlina co mam u sebe pije krev a premyslim nad vymenou, ale otazkou je, zda to jde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 (upraveno) Z o3 to je mozne jedine vtedy ak nahrejes a pootocis o 90° tiahlo prevodovky ...ale je tam velke riziko zlomenia :( a ked ho zlomis mozes menit celu kulisu radenia takze neodporucam :) Mozes kuknut ku mne do temy ja mam z audi Q7/A4 do mr 15 :) pasuje bez uprav :) Upraveno Únor 3, 2016 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Myslis tohle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ano ale ja ju mam neperforovanu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 No osobne mi to moc jako vyhra neprijde... Tohle by se mi zamlouvalo víc. Nebo toto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 To máš ale ten samej problém jako u radicky z O3, pojistku o 90° jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 jj to vim, proto by me zajimalo, jestli ten trn jde pootocit (i kdyby se mela rozebrat kulisa razeni) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ako som pisal jedine nahriat a pootocit ale je tam velke riziko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Áno jedine pootočiť. Ja som to akurát absolvoval dva týždne dozadu. Tiež som sa toho najprv bál ale išlo to veľmi dobre. Odmontuješ starú hlavicu, povitiahneš kombinačkami to biele tiahlo hore aby bolo čím viac vonku a nahrievaš ho teplovzdušnou pištolou. Počas nahrievania pomaly otáčaš. V návodoch na nete ho nevitiahnli nahor, ale takto sa nahreje a skrúca po väčšej dĺžke a riziko prasknutia sa minimalizuje. Tu sú nejaké foto ako sa to robí: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/443826-DIY-S-Tronic-Knob-swap 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 mas nejake foto jak to pak vypada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Až ma to večer napadne tak ti ju vyfotím. Jo a ešte som musel vymeniť plastový rámik čo drží dole koženku, lebo som mal novú hlavicu tuším zo superba. Ale to je len nacvakané, použil som obyčajnú kancelársku zošívačku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Takže pripájam sľúbené foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 hmm... sorry za OT ale čo je to štvrté tlačidlo pod CLIMATRONICOM??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 otevření kufru přece:) Tahle sada se tá koupit za pár korun;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 pokiaľ je to riešené na báze odskoku a prídavných pružín.. tak áno je to za pár korún, ale je to piii---ina uplne :) toto u mna v aute neskončí nikdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 To tlatko jen supluje otevírání kufru na DO, nic víc, zbytek je na tobě;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Tu radicku chci!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ahoj me by zajimalo, jestli jde dat stara hlavice radicky DSG (kovadlina) na normalni radicku, pripadne to tlacitko bych vyuzil na neco jineho :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 na co ho vyuzit? katapult sedadla? :-D Pokud mi pomuzes napasovat novou hlavici misto stary. Starou ti rad venuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Navod nahore nepomohl? :-) Ja bych zase chtel do sve OII RS FL zelene rucicky, ale aby byly zelene i ve dne a to stejnou barvou jako tlacitka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 asi špatný topic;) FL umí svítít s denním svícením, ale musíš vyměnit ledky... koukám předFL mění na bílou, FL na zelenou... to je bojdel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Navod nahore nepomohl? :-) Ja bych zase chtel do sve OII RS FL zelene rucicky, ale aby byly zelene i ve dne a to stejnou barvou jako tlacitka :-) Zeleny rucicky nejsou problem. Ja ted k sobe budu davat modré z Golf 7 R Navod by pomohl. Jsou veci na ktery si troufnu, ale tohle bych radsi nechal nekomu kdo to uz delal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 (upraveno) Toto by mohlo pomoci je tam i ten plast pro novou DSG radicku http://www.obautodily.cz/skoda-rapid-radici-paka-s-manzetou-dsg-cervena-6249cz898/ offtopic: ano je, ja chci jenom zelene rucicky ne budiky :-) ka_r_los: co ten novy klic jak jsi planoval, stale na mne myslis? :-) Upraveno Únor 3, 2016 uživatelem Ladinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 sorry za OT: Ladinek: jestli chces zeleny ruciky, neni problem se domluvit ;) tenhle vikend jedu do Ceskyho Tesina, jestli to mas pobliz, muzem na to mrknout Jinak jsem nasel radicku z O3 RS za trochu jinou cenu nez si polal ty, ale diky za odkaz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ja to poslal, hlavne kvuli tomu plastovemu tahlu, nekdo tu psal, ze se boji, ze se zlomi, takto je alespon nahradni a dle me to jde po rozebrani normalne o 90°otocit, ale je to jenom domnenka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.