senior69 Odesláno Květen 14, 2018 Sdílet Odesláno Květen 14, 2018 Nazdar chlapi, Nesvítí mi zpětný světla a tak jsem chtěl vyměnit spínač. Vím, že muj dotaz se bude zdát primitivní, ale už hodinu se tu drbu s odpojením konektoru ze spínače. Nevidím tam žádný "čvončlík" kterým se ten konektor uvolní ze spínače. Múžete někdo poradit nějaký fígl ? Hledal jsem na tomto foru aj na googlu, ale nic. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
senior69 Odesláno Květen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2018 Ješte připojuju foto toho konektoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misumi Odesláno Květen 14, 2018 Sdílet Odesláno Květen 14, 2018 Zatlačit konektor ke spínači, za páčku zatáhnout ve směru ven jak jdou kabely a tahem odpojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
senior69 Odesláno Květen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2018 Děkuju za odpověď, ale doteďka jsme "tahali s dědkem tu řepu " a bezvýsledně. Drží to jak přivařené. Takže musím sáhnout k násilnému odpojení, koupit se spínačem aj nový konektor a piny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 14, 2018 Sdílet Odesláno Květen 14, 2018 Ne,radí,jak to odpojit. Přinejhorším by to mohlo jít vytočit i s dráty a pak malým šroubovákek vypreparovat konektor.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
senior69 Odesláno Květen 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2018 Takže spínač vyměněný po násilné demontáži konektoru. Samostatný konektor na spínač nelze v mototechne dostat. Musíte si koupit celý kabelový svazek. Tak jsem se poděkoval. No ale púvodně jsem chtel vymenit spínač protože mi nesvítily couvačky. Přezkoušel jsem nový spínač mimo vozidla a fungoval. Našrouboval jsem ho a couvačky nesvítily. Spojil jsem přímo přívodní drátky mimo spínače a couvačky svítily. Kde teda múže být chyba ? V převodovce ? Děkuju za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
senior69 Odesláno Květen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2018 Vybavené. Někdo tu na foru psal, že přidal 1 mm podložku a pomohlo to. Já jsem zkusil opak. Z nového spínače jsem podložku vybral a zašrouboval ho do převodovky. Světla svítí. Děkuju všem za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.