hammer1656 Odesláno Červen 15, 2018 Sdílet Odesláno Červen 15, 2018 Zdravím. Mám problém s klimatizáciou. Po výmene kompresora, kompresor tlačí aj pri vypnutej klíme (manuálna klíma - climatic). Nestretol sa s tým niekto, prosím vás? Odpojil som konektor z regulačného ventilu a stále je na ňom rovnaké napätie (okolo 6V), pri zapnutej klime alebo vypnutej. Keď kontrolujem cez VAG, tak po zapnutí stúpa prúd. čo mi ale nejde do hlavy keďže podľa dielenskej príručky by mal byť ventil ovládaný PWM (teda úprava napätia). Ak máte niekto obdobnú skúsenosť, prípadne nápad, budem rád za každý príspevok. Ďakujem. Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 20, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2018 mam ten stejný problém po výměně kompresoru klimatizace jede i vypnutá,když zapnu econ,klima vypnutá zase.mam teda klimatronic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peti Odesláno Červenec 29, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2019 Ahojte, mám ten istý problém ako Marek. Aj keď je klíma vypnutá chladí . Mám tiež Climatic O2 fl. Podarilo sa Vám tento problém vyriešiť? Peter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.