mrosik Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Prosím poraďte jak opravit porouchaný motorek střešního okna, nebo poraďte kdo by mi prodal jiný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Tak to bude problém ,motorků se tu moc neobjevuje a v servise je cena přes šest tisíc.Tak že projíždět s-bazar ,aukro ,bazos atd, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 nevim, ale u AUDIN když už je problem s šíbrem tak většinou spíš ale zlobí to obládání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrosik Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Ovládání to není to jsem zkoušel tam dávat jiné, bude to nejspís opravdu v tom motorku a jeho paměti, kde jsou uloženy pokyny. Takže projíždět bazary a hledat. OK moc děkuju za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom.hanzl Odesláno Červen 15, 2010 Sdílet Odesláno Červen 15, 2010 Psal jsem ti SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 zdravim, ted to taky resim, sice na toledu, ale tam jsou stejne sibry jako predfece OI....... otevirani do strechy jde vzdy...zavirat jednou z deseti pokusu a otevirani a zavirani "nahoru" tak 50:50. pri zmacknuti tlacitek v motorku cvakne. diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mistře Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Ahoj mam stejny problem,mam skodu octavii jednickouvou se stresnim oknem.A kdyz sem chtel otevrit okno jen vyjizdelo tam a zpet ale zavrit neslo.Daval sem to do servisu a tam mi rekli ze je spatny motorek ten sem koupil na aukru.Pote sem provedl vymenu a namontoval ten koupeny.Nastala zmena okno uz zajelo ale porad to nejak blbne ale uz se dostava do urcitych poloh.Kdyz sem opet vratil puvodni motorek najednou fungoval jak motorek novy.Tak mi prijde ze problem je mozna v ovladani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.