Freshjive Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Ahoj všichni, omlouvám se jestli už to tu někdo řešil. Dneska jsem zaparkoval a měl jsem vytočené kola a všiml jsem si na pravém podběhu velkého mastného fleku. Může mi prosím někdo říct od čeho to může být? Je mastná i hadice co tam vede myslím ze od interu. Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Más cooler plnej oleje. Odpoj ho od hadic, sundej a pořádně vyčisti t.benzínem. A rovnou zkoukni jestli nemáš turbo od oleje, protože od někud tam ten olej jeOdesláno z mého BKL-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freshjive Odesláno Srpen 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 no ty kokso... jsem teď v Liberci zítra jedu domu cca 300km. takze to spise vypadá že odchází turbo? nemůže být děravej inter? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Kdyby byla díra v cooleru, tak Ti to hovno pojede protože nenatlačí turbo.Jinak vyčištění cooleru zabere zhruba 1/2 hoďky. Mám sice golfa, ale octa to bude mít +- stejný. Sundat p. nárazník, možná sundat pravé světlo, sundat obě hadice a odšrobovat dva šrouby které drží cooler - mám dojem že to jsou 10. Porádně propláchnout benzínem a složit zpátkyOdesláno z mého BKL-L09 pomocí Tapatalk Jinak turbo může odcházet, ale taky Ti může jen propouštět egr ventil. Nevím jestli ho máš funkční, nebo zaslepenej.Když pojedeš dom, tak to hlavně nehoň ať si turbo nenatáhne olej - roztočí se Ti motor a je problem ho chcípnout.Odesláno z mého BKL-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freshjive Odesláno Srpen 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Moc děkuji za rady, Udělám to tak jak píšeš, Pak dám vědět jak to dopadlo. Jinak EGR mam funkční, možná bych ho mohl taky rozdělat a vyčistit, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Tak snad to bude jen to egr. On když je ten ventil zapojenej tak většinou je zasviněnej a propouští. Odesláno z mého BKL-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freshjive Odesláno Srpen 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2018 Tak upřímně, mám najeto 267xxx turbo dělané nikdy nebylo. A pořád to jede jak pila. Jde slyšet že turbo píská, ale v servise rikali že to nic není že to octavky dělají že pokud turbo tlačí tak cajk. Ale pokud se milím, oprav mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 17, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2018 Tak ono záleží kdo s tim jezdí, někomu nevydrží ani 10 a někomu třeba megaOdesláno z mého BKL-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek16 Odesláno Srpen 17, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2018 hlavně si než s tím někam pojedeš přečti, co je to runaway diesel a jak ho zastavit, než ti vybuchne motor :D http://www.autoforum.cz/technika/co-je-to-splaseny-diesel-jak-tomuto-jevu-predejit-a-zabranit-zniceni-motoru/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 26, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2018 Zřejmě ti jen netěsní hadice.Sundat podběh a hned víš. V hadicích olej být musí z principu,je odvětrání motoru do sání. Upevni řádně vypadlou hadici a jezdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.