BadyS Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Je to let co člověk chodí na toto fórum, po vystřídaní XY oktávek, na které jsem nezakladal snad 5 let ani témata jsem teď skončil u supa. Taková ta klasika Superb III 12/2016 2.0TDi 110kW Style Plus. Najeto 27tkm. Zatim se s tím učím, moc na automaty nejsem,ale uz asi stárnu tak jsem to chtěl zkusit, kvůli dlouhých pracovních přesunů, pohodli oproti okty ve vyssich rychlostech je znat, jinak asi zbytecne velike, jezdim prevazne sam, kufr paradoxne mene vyuzitelny nez u okty kam vejde vse na co si snad vzpomenes :-) Vybavově takový rozumný základ, 18' jsem sundal a nechám asi na zimu a hodil 19", přijemne prekvapený jsem s audia CANTON po tom, co se vytlumili bočnice kufru a vsechny dveře. Nic specialního, jen se nakoupil material u ahifi.cz a polepilo a je to OK. Do budoucna pár blbinek dodělame, člen h20 a Váša budou mit jistě ze mě radost.....nakoupeno k dodelani origo tažné, hlidaní mrtvého úhlu, kameru, samoparko...a uvidime co dal, jak spolu dlouho vydrzime :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 peknej kousek ať slouží, nejpozději v prosinci to omrknem [emoji41][emoji5] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 16, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2018 Congrats. Na delší přesuny jak dělané, na parkování ve městě na prd. Ale je to něco za něco. Pokud se nepletu, tak to máš ještě bez adblue, takže o starost méně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 18, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2018 Gratuluju k parádnímu nástupci! [emoji106]Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 19, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2018 No supa,tak at slouzi ke spokojenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 5, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2018 Moc hezky kouske Bade. Ať slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 3, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2021 Koukám 2.5 roku za náma, 121tkm na tachometru a o víkendu prodáno. Skvělé to bylo auto, nyní jsem přeskočil do Kodiaqa, ale Sup byl podařený kus, který zase budu hledat. Za tech 100tkm spolecnych ani jedna zavada, jen olejový servis. 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.