Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

No je to přímo v tom parkovacím domě, co stojí u silnice. Já tam na motokárách ještě nebyl, ale předpokládám, že dráha je otevřená, resp. nevytápěná, takže tam bude kosa. Ale tak za 10 minut člověk nezmrzne.

Já jezdil vždycky normálně v džínách a triku / košili, pokud nestrčíš ruku nebo nohu kam nemáš, tak se nezasereš. Takže vyjma saka asi může být cokoliv, žádný speciální závodní kombinézy netřeba ;)

Odkaz ke komentáři

me je to jedno kam pokud tam v té jejich restauraci nebudeme moct zůstat. Myslel jsem Moravskou chalupu která je v podstatě na druhé straně křižovatky http://mch-brno.cz/ za budouvou je poměrně velké parkoviště ale nebyl jsem v té restauraci tak 6 let takže absolutně netuším jak tam vaří jen že je to hned vedle. U Rubinu asi problém s parkováním nebude ne?

Odkaz ke komentáři

Ty to tady moc nečteš co ?

K těm motokárám, mají tam omezení že v jeden okamžik na dráze může být max. 6 a cena je 190 Kč za 8 minut jízdy a 2 minuty instruktáž.

Nepamatuji si teď z hlavy kolik je nás kteří chceme jezdit ale je možné že to odjedeme za 20 minut komplet pokud kazdej chce jen 10 minut a na kdy to objednat? Na 19:00 první várku? Doporučují příchod 25 minut předem. Já bych asi 20 respektive 18 minut odjel i když je to draha sranda za 380 Kč s golfem ujedu 30km takovým tempem že leckteri majitele 330i bude sedět na obrubniku brečet , říkat příště si koupím Golfa :asie:

Odkaz ke komentáři

No já to chápu tak, že v těch 7 se bude jezdit (pokud to klapne), ale sraz bude samozřejmě dřív. Ostatně Ol@f píše o půlhodině předem. Víme, jak se vždycky všichni trousí, takže když napíšeme sraz v 18:00, tak přijedou ve výsledku v půl sedmé -> což je akorát ta půlhodina :D

Odkaz ke komentáři

Pokud jsem to dobre precetl tak aktualne ma zajem jit jezdit:

SKAJA,p2p,raym0n,tomiq07,lubinob,Jack_Reacher,freddy158,ofeig,michalballoon,kert,OndraOIRS,ol@f - 12 kusu

Probehla navsteva a mam hned par veci:

- posedet po neni problem, jidelni listek je na webu http://www.motokary-brno.cz/cs/restaurace-kart-klub - kvalita jako v cole to nejspis nebude vzdycky se muzeme po odjezdeni zvednout a odjet jinam pokud bude chut respektive nebude chut na mistni jidlo

- nelze objednat dve jizdy po sobe a sedet v jedne motokare 8minut+10minut musi se presedat do dalsi motokary takze pri zaplaceni 190 + 190 + 30 ( 30 je za kuklu do helmy a je povinna) se jezdi 8+8 minut

- zapomel jsem se zeptat jak je to s teplotou na draze ale prostor vypada uzavreny a videl jsem tam na sloupu bufika takze predpokladam ze uplne zima tam nebude ale na to se muzu zeptat jeste ve Ctvrtek

tento tyden pokud bych sel platit zalohu ke ktere se za chvili dostanu

- navrhuji jezdit v poradi 8 minut I. Skupina pak 8 minut II. skupina pak dat pauzu pripadne prehazet lidi ve skupine a pak zase 8minut a 8 minut ale je to na nas

- jaky bysme videli rozestup mezi jizdama ?

- pri rezervaci vice jak 15 jizd v jednom dni na jedno jmeno chteji 100% zalohu. Kdyby jsme jeli jen jedno kolo kazdej tak se do toho limitu asi vejdeme, ale pokud kazdej jede 2x tak jsme na 24 jizdach a chteji uhradit 24*190 = 4560 Kc do Ctvrtka tohoto tydne. Rezervace neni povinna ale zajistime si tim fakt ze draha bude pro nas a v cas ktery chceme, samozrejme muzeme dojit bez rezervace a doufat ze tam nikdo nebude a nebo pockat nez bude volan draha pro 6 a 6.. Dnes jsem tam byl v cca 18:10 a nebyl tam nikdo.

Nemam problem tu zalohu uhradit za kazdeho kdo se prihlasil a je zde na seznamu na zacatku tohohle postu nebo prihlasi do Ctvrtka 7.1.2016 - 12:00 a potvrdi ze hodla ve Stredu 13.1.2015 v 18:30 dorazit a odjet dve nebo jednu jizdu s tim ze se prvni jizda pojede asi v 19:00 a pokud tak neucini tak mi zaplati jeho cast z propadle zalohy.

Pokud chcete jiny cas jako ze jezdit uz v 18:30 chtelo by se to tam sejit uz v 18:00. Navrhovat cas pred 18:00 bych to asi nezkousel, vime jak se kazdej dokaze zdrzet v praci a kluci ze Slovenska to nemaji zrovna kousek.

Takze, myslenky, napady, komentare?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...