SKAJA Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 No je to přímo v tom parkovacím domě, co stojí u silnice. Já tam na motokárách ještě nebyl, ale předpokládám, že dráha je otevřená, resp. nevytápěná, takže tam bude kosa. Ale tak za 10 minut člověk nezmrzne. Já jezdil vždycky normálně v džínách a triku / košili, pokud nestrčíš ruku nebo nohu kam nemáš, tak se nezasereš. Takže vyjma saka asi může být cokoliv, žádný speciální závodní kombinézy netřeba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Skaja ano netreba.... Ale to sme este nejazdili my.... Tolko "sludnych", rychlost a pravidiel dodrzujucich soferov v klobuciku :D :D :D pokope... To bude zas promo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 sem vam chtel udelat udalost a nevim teda kde :D ja jsem chtel prijet, ale zatim to vidim blede kvuli praci :( ale neni to ztraceno jeste Vito v parkovacím domě hned vedle hotelu Voroněž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jak se tak dívám na možnosti hlasování, tak skoro nemá smysl hlasovat :jelen: Zábava by to ale mohla být. Jen se mi budete spát, že budu pořád poslední :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 pokud dneska skončím rozumně v práci zajedu tam a ocihnu to, případně udělám rezervaci v restauraci a na motokárach. Kdyby byl problém tam zůstat sedět dlouhodobě tak kousek je hospoda s obrovským parkovištěm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Tohle je taky super hospudka http://mikirestaurant.cz/ (a ve vecerni hodinu ses tam po Zabovreske za 2 minuty) vedle tez velke parkoviste 49.2181928N, 16.5750347E 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 me je to jedno kam pokud tam v té jejich restauraci nebudeme moct zůstat. Myslel jsem Moravskou chalupu která je v podstatě na druhé straně křižovatky http://mch-brno.cz/ za budouvou je poměrně velké parkoviště ale nebyl jsem v té restauraci tak 6 let takže absolutně netuším jak tam vaří jen že je to hned vedle. U Rubinu asi problém s parkováním nebude ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 jak dlouho cca budem na motokárách? do 7? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Ty to tady moc nečteš co ? K těm motokárám, mají tam omezení že v jeden okamžik na dráze může být max. 6 a cena je 190 Kč za 8 minut jízdy a 2 minuty instruktáž.Nepamatuji si teď z hlavy kolik je nás kteří chceme jezdit ale je možné že to odjedeme za 20 minut komplet pokud kazdej chce jen 10 minut a na kdy to objednat? Na 19:00 první várku? Doporučují příchod 25 minut předem. Já bych asi 20 respektive 18 minut odjel i když je to draha sranda za 380 Kč s golfem ujedu 30km takovým tempem že leckteri majitele 330i bude sedět na obrubniku brečet , říkat příště si koupím Golfa :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 :( já počital automaticky od 18 no, zvyke je železná košile, měnít místo i čas je podlé :D takže sraz je od 7 :( já musím kolem pul 8 odjet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 No já to chápu tak, že v těch 7 se bude jezdit (pokud to klapne), ale sraz bude samozřejmě dřív. Ostatně Ol@f píše o půlhodině předem. Víme, jak se vždycky všichni trousí, takže když napíšeme sraz v 18:00, tak přijedou ve výsledku v půl sedmé -> což je akorát ta půlhodina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Pokud jsem to dobre precetl tak aktualne ma zajem jit jezdit: SKAJA,p2p,raym0n,tomiq07,lubinob,Jack_Reacher,freddy158,ofeig,michalballoon,kert,OndraOIRS,ol@f - 12 kusu Probehla navsteva a mam hned par veci: - posedet po neni problem, jidelni listek je na webu http://www.motokary-brno.cz/cs/restaurace-kart-klub - kvalita jako v cole to nejspis nebude vzdycky se muzeme po odjezdeni zvednout a odjet jinam pokud bude chut respektive nebude chut na mistni jidlo - nelze objednat dve jizdy po sobe a sedet v jedne motokare 8minut+10minut musi se presedat do dalsi motokary takze pri zaplaceni 190 + 190 + 30 ( 30 je za kuklu do helmy a je povinna) se jezdi 8+8 minut - zapomel jsem se zeptat jak je to s teplotou na draze ale prostor vypada uzavreny a videl jsem tam na sloupu bufika takze predpokladam ze uplne zima tam nebude ale na to se muzu zeptat jeste ve Ctvrtek tento tyden pokud bych sel platit zalohu ke ktere se za chvili dostanu - navrhuji jezdit v poradi 8 minut I. Skupina pak 8 minut II. skupina pak dat pauzu pripadne prehazet lidi ve skupine a pak zase 8minut a 8 minut ale je to na nas - jaky bysme videli rozestup mezi jizdama ? - pri rezervaci vice jak 15 jizd v jednom dni na jedno jmeno chteji 100% zalohu. Kdyby jsme jeli jen jedno kolo kazdej tak se do toho limitu asi vejdeme, ale pokud kazdej jede 2x tak jsme na 24 jizdach a chteji uhradit 24*190 = 4560 Kc do Ctvrtka tohoto tydne. Rezervace neni povinna ale zajistime si tim fakt ze draha bude pro nas a v cas ktery chceme, samozrejme muzeme dojit bez rezervace a doufat ze tam nikdo nebude a nebo pockat nez bude volan draha pro 6 a 6.. Dnes jsem tam byl v cca 18:10 a nebyl tam nikdo. Nemam problem tu zalohu uhradit za kazdeho kdo se prihlasil a je zde na seznamu na zacatku tohohle postu nebo prihlasi do Ctvrtka 7.1.2016 - 12:00 a potvrdi ze hodla ve Stredu 13.1.2015 v 18:30 dorazit a odjet dve nebo jednu jizdu s tim ze se prvni jizda pojede asi v 19:00 a pokud tak neucini tak mi zaplati jeho cast z propadle zalohy. Pokud chcete jiny cas jako ze jezdit uz v 18:30 chtelo by se to tam sejit uz v 18:00. Navrhovat cas pred 18:00 bych to asi nezkousel, vime jak se kazdej dokaze zdrzet v praci a kluci ze Slovenska to nemaji zrovna kousek. Takze, myslenky, napady, komentare? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freddy Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 ja jsem klidne pro jedno kolo ale pokud se pojedou dve rad podlehnu vetsine a pojedu 2x .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 tiez som pre variantu 2 kola :) teda za mna, ale podriadim sa podmienkam a moznostiam :) ak potrebuješ zálohu, daj mi do SZ číslo účtu, pošlem peniaze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Také se závazně hlásím na 2 kola. A ten čas 19:00 první jízda je myslím fajn, však sejít se můžeme klidně dřív, jako vždycky Pokud chceš zálohu na účet, pošli číslo a není problém ;) Pauzu mezi jízdama bych dal tak 30min až hoďku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 a kuklu mám doma... teda aspoň 2, v aute asi ďalšie tak si snáď jednu nezabudnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Ondro ja 2 jizdy za podminky ze se do te motokary vejdu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 ja sam fido nevim jestli se do ni vejdu to jsem neresil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Já se vešel, ale bylo to s odřenejma ušima a moc prostoru jsem tam neměl, ale to bylo na automotodromu a jezdil jsem asi hodinu, tak jsem toho měl plný zuby. Moc místa v tý káře opravdu pro nás- bella figura- opravdu není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 já se tam třeba nevlezu skrz kyčle :( ale já si vezmu foták at máte vzpomínku něco tu padá, ale na zemi je šedá sračka :( brno centrum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 tak ondro stornuji svoje jizdy... nebudu pokouset osud... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Jestli se budete pak přesouvat jinam, dejte mě vědět, ať vím kam pak po tej 20h dorazit - 776 164 903. Dík. Nebo to pisněte aspoň sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 OK. Ale pokud nás nevyhodí, tak bych tam klidně zůstal...domácí klobása s křenem a hořčicí to jistí :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 aktualne mam tedy potvrzeni na 18 jizd, na tohle by nemeli chtit 100% zalohu ale mozna je tam nizsi freddy158 2x tomiq07 2x skaja 2x michalballoon 2x kert 1x OndraOIRS 1x lubinob 2x ofeig 2x raym0n 2x ol@f 2x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Ondro Lubina v prvom zozname mas, teraz ti chyba... Ale kolko jazd sa zatial nevyjadril :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 prave protoze zatim nepsal vubec tak v tom druhem neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ja už som včera spal.. Tiež sa prispôsobím väčšine, takže 2 jazdy môžu byť.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 ok super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Tak snad stíhám termín, ale i já potvrzuju 2x jízdu. Beru, že ofiko sraz bude 18:30 a první jízda 19:00. Platí to stejné o záloze - pokud chceš, pošli mi č.ú. do PM a já Ti klidně zaplatím převodem. Tím líp pro mě :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 stihl jsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.