Vladan Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Pujdou tam sedacky z Golfu IV 3.dver? Jestly ten mechanismus bude vadit nebo prekazet montazi? A este jedna vec, da se dodatecne namontovat bocni airbag (sedacky ho maji ale octa ne) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 sedacky tam pujdou, uz jsem to nekde videl... akorat tam budes mit tu packu na boku. A airbag jde taky dodelat, mam ten samy problem, sedacky ano, auto ne. Ale dodelat se to da :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Jo jenom...kolik by to stalo dodelat ten bag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Dodělání bagu nevím. Sedačky půjdou na 100%, taky mám golfácký. Jen budeš mít navíc to sklápění, který je pro 5.dv auto zbytečný,ale nevadí ničemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Tak jdu na to :) Spooky ja mas sedacky od golfu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Jo jenom...kolik by to stalo dodelat ten bag?Pokud se ti podaří sehnat řídící jednotku pro čtyři bagy a čídla(crashsenzory)z jednoho auta tak je to v pohodě a je to práce tak na 3 hodiny .Ale davej pozor protože pokud to bude složené z více aut tak se ti to nemusí podařit rozchodit. Jednotka ti bude hlásit chybu protože bude mit problém najit ty crashsenzory.A cena tak kolem 1500Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Dik za odpoved. Ale to jako nejdou cidla jenom pro bocni ale musy pro vsehny (stare predni a nove bocni?). A ta jednotka nejde nejak "chipovat" aby tam pribily jen ty dva nove? Ono to totiz nejak nechcu "drbat" do elektriky v aute jelikoz my za ty 3 roky ani jednou nezablba, tak bych chtel aby to tak zustalo i na dale. Mam strah ze gdyz tam negdo jednou neco opravi nebo doda ze to zacne zlobit (holt takovej blbej rozum ale mam strah z toho - ono to uz nigo v Cerne Hore nedokaze poradne opravit potom)! Jinak to ze to ma packu a ze budou se moc sklapet dopredu, tak to ma jednu velkou vyhodu ale to neni tedka tady pro forum a ani pro tuto tema :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 zensky :lool: je mi to hned jasny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Dik za odpoved. Ale to jako nejdou cidla jenom pro bocni ale musy pro vsehny (stare predni a nove bocni?). A ta jednotka nejde nejak "chipovat" aby tam pribily jen ty dva nove? Ono to totiz nejak nechcu "drbat" do elektriky v aute jelikoz my za ty 3 roky ani jednou nezablba, tak bych chtel aby to tak zustalo i na dale. Mam strah ze gdyz tam negdo jednou neco opravi nebo doda ze to zacne zlobit (holt takovej blbej rozum ale mam strah z toho - ono to uz nigo v Cerne Hore nedokaze poradne opravit potom)! Jinak to ze to ma packu a ze budou se moc sklapet dopredu, tak to ma jednu velkou vyhodu ale to neni tedka tady pro forum a ani pro tuto tema Tak bagy nepřipojuj a máš to vyřešeno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 zensky je mi to hned jasny :P Tak bagy nepřipojuj a máš to vyřešeno :lool: jasne, nejspis to takhle bude. Prvni musim zjitit na kolik mne vijde tapacirung dolniho dilu sedacek (sediciho dilu) do origo materialu jelkoz je ten modrej stred nejak osoupanej a ma tendenci se dale strhavat, ale jinak jsou docela neprosezene, bocni dil jsou jeste OK, bocni dil na sedaku je mozna trosicku ohly ale boky jsou neosoupane, zadni sedacky jsou v perfektnim stavu, a to vse za cca 100 euro. A co je nejdulezitejsi jsou o hodne pohodlnejsi nez ty moje "drevene" ambiente - to je ten chlavni duvod koupe, jelikoz mne uz zada boli z tech origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Tak to určitě pořešíš ke své spokojenosti :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 doufejme! Jinak dik za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Jeste neco Vas poprosim panove. Nevyte pasuje do O1 (r.v. 00, modelovy rok 01 ambiente) tento volant? http://www.vwvortex.com/artman/uploads/ibiza_int.jpg je to z seatu cordoba a podle mne je to nejlepsi trirameny volant co gdy VW group udelal. A pripadne za kolik by se to dalo sehnat, proste aby nebyl v nejakem velice spatnem stavu, nemusi byt novej, muze byt osahanej, jenom ne nejak poskozenej az moc. neco jsem hledal na internetu a nemuzu najit cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.