Přejít na obsah

Sedacky od Golfu do Oct

Doporučené příspěvky

sedacky tam pujdou, uz jsem to nekde videl... akorat tam budes mit tu packu na boku. A airbag jde taky dodelat, mam ten samy problem, sedacky ano, auto ne. Ale dodelat se to da :)

Odkaz ke komentáři
Jo jenom...kolik by to stalo dodelat ten bag?
Pokud se ti podaří sehnat řídící jednotku pro čtyři bagy a čídla(crashsenzory)z jednoho auta tak je to v pohodě a je to práce tak na 3 hodiny .Ale davej pozor protože pokud to bude složené z více aut tak se ti to nemusí podařit rozchodit. Jednotka ti bude hlásit chybu protože bude mit problém najit ty crashsenzory.A cena tak kolem 1500Kč
Odkaz ke komentáři

Dik za odpoved.

Ale to jako nejdou cidla jenom pro bocni ale musy pro vsehny (stare predni a nove bocni?). A ta jednotka nejde nejak "chipovat" aby tam pribily jen ty dva nove? Ono to totiz nejak nechcu "drbat" do elektriky v aute jelikoz my za ty 3 roky ani jednou nezablba, tak bych chtel aby to tak zustalo i na dale. Mam strah ze gdyz tam negdo jednou neco opravi nebo doda ze to zacne zlobit (holt takovej blbej rozum ale mam strah z toho - ono to uz nigo v Cerne Hore nedokaze poradne opravit potom)!

Jinak to ze to ma packu a ze budou se moc sklapet dopredu, tak to ma jednu velkou vyhodu ale to neni tedka tady pro forum a ani pro tuto tema :(

Odkaz ke komentáři
Dik za odpoved.

Ale to jako nejdou cidla jenom pro bocni ale musy pro vsehny (stare predni a nove bocni?). A ta jednotka nejde nejak "chipovat" aby tam pribily jen ty dva nove? Ono to totiz nejak nechcu "drbat" do elektriky v aute jelikoz my za ty 3 roky ani jednou nezablba, tak bych chtel aby to tak zustalo i na dale. Mam strah ze gdyz tam negdo jednou neco opravi nebo doda ze to zacne zlobit (holt takovej blbej rozum ale mam strah z toho - ono to uz nigo v Cerne Hore nedokaze poradne opravit potom)!

Jinak to ze to ma packu a ze budou se moc sklapet dopredu, tak to ma jednu velkou vyhodu ale to neni tedka tady pro forum a ani pro tuto tema :lol:

Tak bagy nepřipojuj a máš to vyřešeno :lool:
Odkaz ke komentáři
zensky :lol: je mi to hned jasny

:P

Tak bagy nepřipojuj a máš to vyřešeno :lool:

jasne, nejspis to takhle bude.

Prvni musim zjitit na kolik mne vijde tapacirung dolniho dilu sedacek (sediciho dilu) do origo materialu jelkoz je ten modrej stred nejak osoupanej a ma tendenci se dale strhavat, ale jinak jsou docela neprosezene, bocni dil jsou jeste OK, bocni dil na sedaku je mozna trosicku ohly ale boky jsou neosoupane, zadni sedacky jsou v perfektnim stavu, a to vse za cca 100 euro.

A co je nejdulezitejsi jsou o hodne pohodlnejsi nez ty moje "drevene" ambiente - to je ten chlavni duvod koupe, jelikoz mne uz zada boli z tech origo.

Odkaz ke komentáři

Jeste neco Vas poprosim panove.

Nevyte pasuje do O1 (r.v. 00, modelovy rok 01 ambiente) tento volant?

http://www.vwvortex.com/artman/uploads/ibiza_int.jpg

je to z seatu cordoba a podle mne je to nejlepsi trirameny volant co gdy VW group udelal.

A pripadne za kolik by se to dalo sehnat, proste aby nebyl v nejakem velice spatnem stavu, nemusi byt novej, muze byt osahanej, jenom ne nejak poskozenej az moc.

neco jsem hledal na internetu a nemuzu najit cenu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...