Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka


romariooo

Doporučené příspěvky

Nemyslím si že zajíždět popředu by byla nějaká výhra člověče. Pak zase couvat z garáže je pakárna.No nevím no ale docela mě to sere že zajíždění do garáže trvá okolo 3 minut.

Jinak včera jak jsem jel do Ústi tak to auto budí fakt respekt jak je osvalené. Až na jednoho blbečka s dvojkovou RS co na mě najížděl zezadu :biggrin: 

To byla rychlá smrt a potupa...stačilo sáhnout na pádla když se přepnula převodovka na ruční řazení...neskutečný hukot co vymysleli soudruzi z Mnichovské automobilky. To se musí zažít na vlastní kůži ten výtlem .  TKO

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou gratuluju, Romane :palec:

K videoblogu.. ještě tam má video z prvních jízdních dojmů. Rád koukám na jeho videa. Ještě má 330e a SQ7. Vyrovnaný člověk, který natáčí auta ze záliby.

Mně se lépe zajíždí pozadu, protože jsou vidět boky v zrcátkách.

Vím, že si teď určitě hlavně vychutnáváš zvuk motoru :smile:, ale jak hraje příplatkové HiFi? O stupeň výš je ještě Harman Kardon. Nebudeš upgradovat?

Odkaz ke komentáři

Viktore popravde ja jsem snad radio zapnul jen jednou :) moje radio je zvuk motoru a rizeni takze rozhodne na tom aute nebudu nic zlepsovat max v rijnu jsem objednany na montaz palubni kamery aby se spustila po nastartovani motoru a jinak fakt nic. Chci puvodni stav. Premyslel jsem nad foliema dozadu ale nevim nevim...

 

To zajiždeni popredu asi fakt neni dobry napad. Snad to casem vypiluju.

Odkaz ke komentáři

Nechci to uplne zabit zatmavenim ale na fotce to vypada decentne.

 

Jinak dnes jsem zajel hned a bez prcani do garaže. Hura!

Jsem domluveny s klukem co ode me koupil Brumlu ze udelame společne fotky tak se moc tesim.

Najeto 800km a spotreba je zatim na 9 litrech coz je fakt smešny :)

Odkaz ke komentáři

Michale: děkuju.Dopadlo to opravdu jako ve snu.Ještě jsem se z toho nevzpamatoval ale už rozjíždím servis,zabezpečení a leštění od Stěpana.

Jinak na folie kašlu.Viděl jsem pár fotek M3 se zatmavenýma zadními skly a po pravdě to tím docela zabili takže bude původní stav.

Odkaz ke komentáři

Zacatkem rijna kompletni a komplexni zabezpečeni vozu...

 

Montaž palubni kamery.

Do antiradaru se mi nechce kdyz to auto nebude denne v provoze navic od listopadu do dubna v garazi.

 

Maros: mam Ti napsat adresu nebo co?  :)  jinak Stepan ma nemocny zada a dela tak nejak na pul dechu. Nakonec ho asi necham "žit" a pořešim to v HK. Jednou rocne tam dam prirodni vosk a ošetřim kožene sedačky.

Od 7.10 velký servis a výmena všeho mozneho i nemožneho dokud je vuz v kompletni továrni záruce. To je úkol čislo jedna.

Odkaz ke komentáři

Octoberfest je za nami bez ztraty kyticky. Dnes probehne dvoudenni welness s osetrenim a pripravou na zimu. 

Prvni šok...rano jsem jel s zenou na nakup a citil jsem kouř z výfuku v salonu. Prej to nebylo tak brutalni ale znejistil jsem. Jeste ze jde auto za 10 dni na omlazeni :) snad to neni nic važneho. Jinak me ten osvaleny mladik bavi vic a vic i presto ze vržou kliky od dveři pri sahnuti na otevreni zavreni zevnitr :) to nepochopis...auto za 2.6 miče. Motor to ale vraci mnohonásobne zpet.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

No popravdě Jirka to popsal velice správně až se tomu musím smát :) Přesně tak.Fabka stoji a čeká na zimu a Šmoula jezdí.Do ní není líto lejt benzin :)

Jinak včera proběhla rozborka a sborka emkových brzd jelikož to dost nahlas píská, máji 6 mm ale prý jsou nějaký lepší a chvíli to trvá než se ohřejí tak to prý není závada. Ale dojíždět na semaforu na červenou je docela trápení jelikož to pískání je docela trapny :biggrin:

Dnes je auto u kamaráda na očistě tak jsem zvědavý co z toho vyrobí ale po důkladné prohlídce bude tam hodně práce :(

TomasB: hele ani ne, benzin je ohřátý (myslím tím teplotu oleje za 15 minut) což je u nafty utopie a ten krouták je plus minus stejný.Sice jezdím za dvojnásobek než s Brumlou ale u víkendovky se to bere malinko jinak. Dokud je práce tak není co řešit.

 

Odkaz ke komentáři

Tak dnes byla Šmoula oddlužena a zaplacená posledni častka na UCL. Bohuzel jsem musel zaplatit pokutu za predčasne ukonceni leasingu v hodnote 6 tisic ale jelikož sleva při rychlé koupi byla ve výši desetinásobku tak to tolik neboli.

Ted laboruju jak dal...snad to pujde napsat rovnou na me diky plne moci i kdyz pochybuju...

Takže minulý majitel to musi prihlasit na sebe a teprve pak asi já ho odhlasim a prepisu v HK na sebe. No proste kocourkov ale aspon ze ted budu klidne spat ze auto uz nepatri UCL. 

P.S ale bolehlav to teda byl...

Odkaz ke komentáři

Oni ti ji nepošlou.Pokud dají plnou moc jemu,on ji dá pak tobě spolu s novou,takže bude UCL-ON,ON-TY,prostě dvě.Pokud mu UCL plnou moc nedá a bude ji vyžadovat po něm,pak se to napíše bohužel na něj.To už záleží,jestli se o přepis bude starat UCL nebo to nechají na základě plné moci na něm,pak to bude jak jsem napsal

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...