MiSKO83 Odesláno Září 20, 2018 Sdílet Odesláno Září 20, 2018 U O3 jsem toto téma nenašel, tak jsem založil nové. Auto mi při rovném volantu mírně táhne doleva. Geometrii jsem nechal udělat v autorizáku (hodnoty viz. obrázek), nicméně stav je stále stejný. Zkoušel jsem i prohodit kola nejprve PP za LP a poté i přední za zadní a beze změny. Auto má najeto 40 tis. km. O3 2.0 TDI. Někdo nějaké nápady, čím by to ještě mohlo být? Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 4, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2018 Skús prehodiť kompletné kolesá za iné. Riešil som nedávno niečo podobné - pôvodné 17-ky Denom, rovné, vyvážené a auto pri vyrovnanom volante mierne ide vľavo. Vyskúšané bolo prehodenie kolies krížom krážom, stále rovnaké správanie. Po prehodení celých kolies za zimné 16-ky Velorum je zrazu všetko bez problémov, rovná priečka volantu a auto ide pekne rovno. Geometria je v poriadku, vyskúšané rôzne nastavenia hodnôt v zelenom, ale rovnaké správanie. Auto nebolo nikdy búrané, najazdené je 50tis km, zadná náprava je jednoduchá. Vyskúšané boli iné 17-ky z úplne novej O3, to isté - auto ide mierne vľavo. Vyskúšané 18-ky, auto ide krásne rovno. Proste problém je len na 17-kach kolesách! Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Prosinec 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 Výměna kol nepomohla, na nových 16" zimních kolech to taky bylo stejné. Vyřešili to až na ČTVRTÉ geometrii v BestDrive v Otrokovicích, kde si na tom (na rozdíl od jiných vč. autorizáku ŠA) dali záležet - vyrovnali nejprve volant na řídících tyčích a poté upravili sbíhavost. Nyní už jezdím rovně :-) . Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky