Halen23Lajk Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Ahojte lidi, potřebuji poradit za posledni měsic se mi rozsvítili uz 3 kontrolky, tak je na čase to řešit. zničeho nic se mi rozsvítily kontrolky ABS a protikluz, Diagnosti mi píše: Snímač otáček vzadu vpravo , mechanická chyba, přerušovaný. samozdrejmě ABS A ESP nefunguje Dale Při odpojení baterky a odvzdušnování brz se mi rožla kontrolka volantu: Diagnostika: Snímač uhlu rejdu, chybný sidnál přerušovaný, (multifunkční zařízení piše: elektronika volantu, asistent řízení-chybný signal) Ještě k tomu malinká poznámka: s volantem jde pěkně točit, a ta chyba už tam je snad rok a nic nesvítilo až po odpojení baterky. Kdyby někdo cokoliv věděl a už měl podobný problem budu jen rád za každou radu :) Díky Moc Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Vypada to ze budes mit spatne lozisko na pravem zadnim kole ( je na nem krouzek ABS a casem se rozpadne a pise to tuto chybu ) Po odpojeni baterie vzdy sviti volnat,musis ujet nejakou vzdalenost a melo by to samo zhansout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Říjen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Diky za rady :) A nevis kde je schový snímač rejdu ? dávno uz jsem najel přes 500Km a nic nezhaslo, zkoušel jsem i rady jet 20km/h a tocit volantem na dorazy kazde strany a nic nepomohlo, tak si nad tim lamu hlavu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.