codek Odesláno Listopad 18, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Zdravím, začali mi pískat brzdy, tak jsem na to mrknul a mám zaseknutou pravou zadní. Vydává zvuky při brždění, a pak vždycky třeba 100 metrů než se rozjedu. Už tam vydřela hezký vzorek do kotouče. Dá se to nějak odklepnout? Bude ještě vůbec použitelný ten vydřený kotouč? Dám to asi do servisu ale chtěl bych to zatím nějak provizorně fixnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Desky a kotouc jsou KO, takze na obe strany musis koupit nove kotouce a desky a bude to chtit urcite i repas brzdice (nejlip i druheho) popr. nove cepy co drzi trmen, protoze asi budou zarezly. Pak se musi zkontrolovat jak jsou na tom lanovody a bylo by dobry, kdyby sis pak poridil i pomocne pruziny na rucni brzdu z OII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
codek Odesláno Listopad 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Kolik to bude investice? Celé auto jsem koupit za 40 na takové pojížďky do práce tak do toho nebudu cpát 10 za brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Material i s praci okolo 3000-3500,-. Budes to pak mit komplet nove a hlavne bez problemu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
codek Odesláno Listopad 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Super, tak to do toho můžu vrazit. A můžu to prozatím nějak odkousnout? Než se dostanu do servisu tak ještě potřebuju jezdit, řekněme týden do práce. Že bych do toho z vnitřní strany zpoza kola klepnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 V takovym stavu to mas jen na jedne strane? Nejdriv musis zjistit, jestli se ti na trmenu vraci paka od rucni brzdy. Pokud ne nebo jen trochu, tak te pace musis pomoct (aby byla rozevrena) a pak rucku nepouzivat!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
codek Odesláno Listopad 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 Ano jen jedna strana, 2 fotky jsou ze zaseknuté pravé strany a ta jedna fotka otevřená je na levé, tak je v pohodě. Myslím že v ručce nebude problém, zkoušel jsem za jízdy zatáhnout a byl to jiný zvuk a jen slabý než jaký to vydává brzděním pedálem. Mám taky asi zavzdušněné brzdy nebo něco podobné, brzdí slabě a až skoro u podlahy a když šlápnu hned podruhé tak už správně od zhora a dobře. Ale myslím si, že to na to vliv nemá na to zaseknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2018 (upraveno) Budes to mit teda zarezly nejspis na tech cepech. Zkus pod prachovky striknout nejaky mazivo a zkus po chvili trmen na cepech aspon trochu rozhybat (trmen je plovouci, takze se musi trochu hybat). Kazdopadne se podivej i na tu paku od rucni brzdy, musi byt otevrena (porovnej od druheho trmenu). Brzdy budes mit urcite zavzdusneny, takze pak nech i komplet odvzdusnit brzdy... Upraveno Listopad 18, 2018 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 Tak bez brzd se jezdit dá, vždyť brzdy jsou nepřítelem rychlosti. :D Pokud potřebuješ ještě týden jezdit tak to nech jak to je a modli se, když to rozhýbeš, tak bych se bál že akorát vypadne deska a vyskočí pístek a už nezabrzsíš vůbec... Deska nemá žádné obložení, takže to stejně nijak nevylepšíš, dokud to neopravíš. Jen já osobně si nejsem úplně jist zda se vejdeš v servisu do částky co psal Konny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.