Krtecek66 Odesláno Únor 19, 2019 Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Zdravím, byl by někdo schopen říct jak mám vymenit tento svazek , obě cidla nová, ale ručička teploty se hne jen sporadicky , sahary stále běží od zapnutí kličku az do jeho vypnutí a VAG chyba čidlo chladicí kapaliny , signál příliš velký. Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 20, 2019 Sdílet Odesláno Únor 20, 2019 Rozmotej svazek co jde kolem starteru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtecek66 Odesláno Únor 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2019 V 20. 2. 2019 at 5:52, maros napsal: Rozmotej svazek co jde kolem starteru. Děkuji zkusim to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Únor 24, 2019 Sdílet Odesláno Únor 24, 2019 Mel jsem podobny problem.Po vymene cidla si stale rucicka delala co chce.Nakonec jsem demontoval sani vzduchu abych se dostal ke svazku kabelu nad starterem.Vycvakl jsem ho s plastovych prichytek a sumdal ten cerny husi krk a v miste kde je to prichyceno v te spone byly kabely k cidlu preruseny.Nadstavil jsem je a uz opet rucicka funguje tak jak ma.Zkus se mrknout take na tohle misto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtecek66 Odesláno Únor 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2019 před 18 hodinami, vinklec napsal: Mel jsem podobny problem.Po vymene cidla si stale rucicka delala co chce.Nakonec jsem demontoval sani vzduchu abych se dostal ke svazku kabelu nad starterem.Vycvakl jsem ho s plastovych prichytek a sumdal ten cerny husi krk a v miste kde je to prichyceno v te spone byly kabely k cidlu preruseny.Nadstavil jsem je a uz opet rucicka funguje tak jak ma.Zkus se mrknout take na tohle misto. Dekuji za info, nahodou nejake foto z opravy by nebylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Únor 25, 2019 Sdílet Odesláno Únor 25, 2019 Bohuzel foto nemam ale neni na tom nic sloziteho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtecek66 Odesláno Únor 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2019 před 14 hodinami, vinklec napsal: Bohuzel foto nemam ale neni na tom nic sloziteho. Snad to bude alespoň vidět . Ale stejne dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtecek66 Odesláno Březen 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2019 Takže ještě jednou děkuji Všem za rady, problém nalezen přesně ve svazku který jde těsně pod cívkou startér ve třech sponach a husim krku. Originál izolace na svazku sporadicky. Přidávám foto jak to po rozbalení vypadalo. Třeba to někomu pomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.