petrbungee Odesláno Březen 25, 2019 Sdílet Odesláno Březen 25, 2019 Ahoj, předem se omlouvám pokud zakládám duplicitní téma, ale nenašel jsem věc kterou potřebuji vyřešit. Chci se zeptat zda jde demontovat výfuk z Octavie combi 2 aniž bych musel auto nějak víc vyheverovat než co mi dovolí hever v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Březen 26, 2019 Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 Ahoj, jde to celkem bez problémů. Zkoušel jsi to? Měl jsi nějaký problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Březen 26, 2019 Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 Pod auto jen na heveru hlavně nelez. S origo heverem bych už měnil jen pneumatiky. Raději koupit kozičky a nějaký jeden hydraulický zvedák, vyplatí se to. Už jednou mi hever povolil, kozička to zachránila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 26, 2019 Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 Jen bacha, pokud je vyfuk puvodni z vyroby, tak je potreba ho rezat u zadni napravy, tam neni spojka, ta je az na nahradnim... Takze jen z heveru se to dela fakt blbe, ale jde to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Březen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 JJ diky za radu pod auto bez zajisteni nelezu, a uriznout vyfuk as emusi pred nebo za napravou? ja tam mam jeste puvodni a uz mu je 10 let a ma 300000km nalítáno, a ted mi v servisu rekli ze se mi uvnitr asi rozpadá a ucpává (ale sám jsem to neviděl) a tak mi auto padá do nouzáku a vyskakuje chyba na EPC od lambda sondy tím i od skrtici klapky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 26, 2019 Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 je to jako za napravou u stabiku, na origo vyfuku byla znacka, kde to riznout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Březen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 ok diky za radu, ja jeste zkusim vycitit vahu vzduchu ta je taky původni a auto prodám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.