hadraplán Odesláno Duben 2, 2019 Sdílet Odesláno Duben 2, 2019 Ahoj lidi, vyznáte se někdo v reálných hodnotách emisí (pro 1,6 74 kw) ? Mám ji přestavěnou na LPG. Mám za sebou již cca 3 měření emisí a zdá se mi, že co měření to unikátní hodnoty :), čímž myslím, že si nejsou některé vůbec podobné... Ptám se protože jsem chtěl hlavně vědět, jak je na tom auto také po ekologické stránce, když už je to starší auto. díky za případné info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Duben 3, 2019 Sdílet Odesláno Duben 3, 2019 ?Pokud máš za sebou třetí měření emisí, tak máš tři papíry a na každém je napsané rozmezí - předepsané hodnoty. Takže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 3, 2019 Sdílet Odesláno Duben 3, 2019 Je to EURO2, pokud jsi s ruznymi hodnotami prosel, neresil bych to ;) EURO2 jeste dost smrdi, na druhou stranu pokud emise jsou cajk, neni asi duvod resit presna cisla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 3, 2019 Sdílet Odesláno Duben 3, 2019 Euro 2 je AEH a euro 3 je AKL ? Jinak jak uz tu je napsany, pokud jsi prosel emisemi, tak to neres. Pokud mas nejaky problem, tak to napis srozumitelneji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 3, 2019 Sdílet Odesláno Duben 3, 2019 (upraveno) Ty jo, ted jsi me znejistel. Tak koukam do papiru a mam u AKL napsano euro2, myslel jsem, ze euro 3 je az prvni 75kW verze, se dvema lambdama. Ale ruku do ohne bych za to fakt nedal :) Koukam na to a ve specifikacich nahradnich dilu pro kat u AKL je taky vsude euro2, od audi pres seat az po skodu, to samy u lambdy Upraveno Duben 3, 2019 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 3, 2019 Sdílet Odesláno Duben 3, 2019 Mám za to, že AKL má euro 3 a když jsem se podíval tady do specifikací, tak i tam se to píše. Jdu se podívat do velkého TP jestli to tam je napsané... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 4, 2019 Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 Nesmíš věřit všemu,co někdo napíše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Duben 4, 2019 Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 AVU je uz euro 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 4, 2019 Sdílet Odesláno Duben 4, 2019 Ted jsem se dival do TP a na internet a je to tak. 1.6 do roku 2000 je euro 2. I kdyby motor treba v roce 98 splnoval euro 3, tak bude stejne automaticky zarazenej do euro 2, protoze euro 3 zacalo platit az v tom roce 2000. Foto z netu a z meho TP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 8, 2019 Sdílet Odesláno Květen 8, 2019 Smarja, ted to ctu. Diky za potvrzeni, tak prece. Proto to smrdi jak veteran :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 9, 2019 Sdílet Odesláno Květen 9, 2019 O smradu to není. U nás si jedou dle svého. Moje,nafta ASV s filtrem z DE splnovala EU 4 ale dle roku výroby jen EU 3 dle ČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.