Pokec Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Prosím vás..na mé starší předface masce tam mám na tom žebrování navléklé takové nerezové plíšky jako na design..Ted tam ale budu dávat facemasku a ty plíšky na ní nepasují..neví někdo,kde se to dá sehnat?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Milotec to pordává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Dííky..je to toto!!!http://www.autobest-tuning.cz/skoda-milotec-18/octavia-20/listy-predni-masky-nerez-skoda-octavia-facelift-258.html Ale ta cena mi shodila i bradu,vidte!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 No peněz jak za kozu a ještě to tam postupně lepit na všech asi 30 žeber ? Do toho bych nešel, kup si za ty love něco užitečnějšího . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Květen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 Kolegové..Tak lišty sem sehnal nové a levnějac..Teď je ta podstata otázky na vás:Prosím vás,lepil to někdo??Že by mi vysvětlil,nebo sehnal nějaký návod lepší,jak se to tam lepí tím dvousložkovým bazmekem??Návod mi k tomu dali taký,že tam je asi 6 obrázků a popis nic..Jen "crash" pro rozlomení tyčinky,bo jak a člověj je z toho jelen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Tak kolegové..je hotovo..Tak sem to dopiplal..Přikládám nějaké fota.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.