Petr101 Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Zdravím, nevíte někdo přesně jaké všechny funkce se dají nastavit na maxidotu? Koukal jsem, že někomu napíše stav vše o.k. Mě se zobrazuje klasicky, nahoře rádio, prostředek spotřeba atd a dole venkovní teplota. Díky za poznatky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 nekdo kodoval tzv. J-Doty nebo D-Doty, ty umely zobrazovat hodne veci, tlak turba, teplotu oleje atd, ale co jsem se tak docetl, tak to stejne nefunguje... po case se to posere :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 nekdo kodoval tzv. J-Doty nebo D-Doty, ty umely zobrazovat hodne veci, tlak turba, teplotu oleje atd, ale co jsem se tak docetl, tak to stejne nefunguje... po case se to posere :) No nevím houmiku jám mám J-Dot a funguje mi už 4 roky bez problémů a s maxánem to nemá nic společnýho J-Dot je taková chytrá krabička která zobrazuje některé fce z řídící jednotky na maxána je to super věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 ja vim jen to, co jsem cetl myslel jsem, ze se to koduje :) http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/76108-d-dot/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Ne nekoduje jen se připojí dva káblíky do budíků a je to skoro hotovo a já mám J-dot :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 (upraveno) aha aha, tak ja jsem cetl o tom D-Dotu, ten pracuje s daty jako diagnostika a zobrazuje se to na maxiku. Jenze to je staveny na nejaky kratsi napojeni, zkontrolovani a zase vypojeni, nikdo pry nepocital s tim, ze by to melo bezet trvale, proto to potom pada. :) http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic...em/page__st__75 Upraveno Duben 10, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím, nevíte někdo přesně jaké všechny funkce se dají nastavit na maxidotu? Koukal jsem, že někomu napíše stav vše o.k. Mě se zobrazuje klasicky, nahoře rádio, prostředek spotřeba atd a dole venkovní teplota. Díky za poznatky. Jak podrzis kolebku na prepinani nabidky na Maxu,tak pak ti tam naskoci MENU ;) Potvrzujes Reset tlacitkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Taky mám J-DOT od " Jeneburga ", funguje to už 2 roky bez problému ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Tohle je ono co mám Houmiku mrkni http://www.jeneburg.com/view.php?cisloclanku=2007090001 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Díky za rady a kdepak bych sehnal j-dot, popřípadně kolik stojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 dával jsem odkaz tam máš o tom vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bison70 Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Ahoj mám ho taky ale v němčině jak tam nastavit češtinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 VAGem panel přístrojů přispůsobení kanál 04 hodnota 8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bohouš Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Zdravím Vás, Nevíte kdo se J-Dotem zabývá v Praze?Když jsem si tady přečetl ty funkce a možnosti tak by se mi to líbilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 J-dot jako jeneburg - napiš jemu na mail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 (upraveno) Bus, mám dotaz. Nechal jsem si upravit v maxidotu výměnu oleje na 1 rok a 10000 km. Při náhledu by se mě měli odečítat KM po kolika KM a dny po kolika dnech? Poradí někdo? Jedná se o OC ll Upraveno Leden 23, 2014 uživatelem falach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.