Božan Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Potřebuji poradit, dá se domontovat třetí hlavová opěrka do Octavie? Mám dělené sedáky s loketkou. Je to rok výroby 2002. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 ja osobne bych se podival do bazaru, jestli nekdo neprodava sedacky i s treti operkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 pokud máš loketní opěru vzadu nejde tam dát opěra hlavy je tam buď jedno nebo druhý obojí najednou nejde udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 (upraveno) Božane, toto jsem řešil před několika lety, mám O1 Elegance rv.2002, vzadu byly původně 2 opěrky hlavy a uprostřed loketní opěrka s úložným prostorem, tady v bazaru jsem koupil zadní sedadla z bouranýho Toura a teď tam mám 3 hlavové opěrky a 3 plnohodnotné navíjecí pásy. ( ty původní sedadla jsem si zatím ponechal ) Zkus bazar nebo vrakoviště, snad to seženeš a přehození sedaček je pak otázka chvilky . Upraveno Duben 11, 2010 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Pre zaujimavost foto zvnutra sedacky vybavenej laktovou opierkou, necham na kazdeho posudenie, ci sa tretie hlavova opierka da nainstalovat. :) Tie voditka na opierku nie su uplne dotlacene, chyba cca 1cm. Vacsi obrazok kliknutim na nahlad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Božan Odesláno Duben 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Díky moc za foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rada Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Pre zaujimavost foto zvnutra sedacky vybavenej laktovou opierkou, necham na kazdeho posudenie, ci sa tretie hlavova opierka da nainstalovat. :) Tie voditka na opierku nie su uplne dotlacene, chyba cca 1cm. Vacsi obrazok kliknutim na nahlad... Zdravím. Přemýšlím také o dodělání třetí opěrky. Jak se to odčalouňuje, jde to pak i zpět? A kde se dají sehnat plasty do sedadla, co drží opěrku? Jakou opěrku jste použil vy? Z OI či OII? Prostřední tříbodový pás jste neřešil? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Trojbodak som riesil, ale s predajom auta z toho zislo. Da sa vyrobit "supersedacka" s troma opierkami, trojbodakom a laktovou opierkou, musis ju ale zlozit z dvoch roznych, taka kombinacia sa nepredavala. Odcalunuje sa to pomerne lahko, vzadu na sedacke su U profily z ktorych vytiahnes plastove okraje potahov. Na dorobenie tretej opierky to nepotrebujes rozoberat, alebo len vrchnu cast pre zameranie otvorov. Kup si tie vodiace plasty v skodovke, (jeden s poistkou a druhy bez) podla obrazku priblizne pozri kde su vylisovane diery na voditka, vyrezes dierky a osadis plasty. Opierky pouzi ake chces, tie z OI maju na sebe zarezy, drzia poziciu aj vytiahnute. OII opierky maju vodiace koliky hladke, nemusia pevne drzat poziciu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rada Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Díky za objasnění. Ještě se zeptám na tu kombinaci s opěrkou a tříbodovým pásem. Ze kterých sedaček se skládá? To se asi také musí rozebrat, že? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Potrebujes sedacky s trojbodakom a sedacky s laktovou opierkou. Rozoberies, prehodis plechy pre laktovku do sedacky s pasom, upravis calunenie (vyrezes miesto pre treti pas do calunenia pre opierku), vyrezes dierky pre prostrednu opierku hlavy, rozparas obe calunenia a zosijes spolu spravne dva kusy, nahodis molitan a calunenie, zacvaknes vsetky plasty a mas to hotove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rada Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 A sedačku s tříbodovým pásem jsi měl vyhlídnutou z jakého auta? Jinak jsi to hezky popsal, je to složité, ale výsledek může být super. A na káře není potřeba žádný záchytný bod? Ještě takový dotaz, vidím na obrázku 3 dítka, vejdou do OI dozadu se sedačkama? Pokud by člověk šel do toho tříbodového, zda to má význam... Zatím toto nepotřebuji, zatím mě štve ta opěrka, když manželka sedí uprostřed a za ní opěrka chybí, když nás jede více. Přijde mi to nebezpečné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 obe zadne lavice som mal z OI face. Ten trojbodovy pas vyuziva tie iste uchyty ako dvojbodovy, treti bod je v operadle zadnej lavice. Deti vozim vzadu, teraz uz len jedno na podsedaku, sedacky si musis asi pomerat, ja som zmestil dozadu co som potreboval. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rada Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 OI face měla tříbodový pás? Já mám OI 2003 face kombi. Mám dělená sedadla ve 2/3 s loketní opěrkou. Loketní opěrku nepoužíváme, tu bych oželel, kdyby nějaké sedačky měly tříbodový pás a opěrku hlavy... Toto sem sice nepatří, ale co jsi měl za sedačky, když se ti tam vešly:o)? Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Ten trojbodovy bol jednou z priplatkovych vybav. Kupil som z druhej ruky. Sedacky boli kupene na inzerat, takze neviem ti povedat, co to boli za znacky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 (upraveno) Já sháněl zadní sedák s tříbodovým pásem a třetí opěrkou asi rok. Nakonec jsem to sehnal na Aukru i ve stejném potahu co mám. Za litr i s předníma ( mám je v garáži). Jinak za mnou mám prcka ve vajíčku, uprostřed holku v dětské sedačce a manželka sedí za spolujezdcem. A v pohodě. Je to z Octávky 2002. Upraveno Červen 29, 2012 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rada Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Já sháněl zadní sedák s tříbodovým pásem a třetí opěrkou asi rok. Nakonec jsem to sehnal na Aukru i ve stejném potahu co mám. Za litr i s předníma ( mám je v garáži). Jinak za mnou mám prcka ve vajíčku, uprostřed holku v dětské sedačce a manželka sedí za spolujezdcem. A v pohodě. Je to z Octávky 2002. Tak to je paráda, a máš tam i prostřední opěrku? Jestli tomu dobře rozumím, tak je nepoužíváš a přesto máš uprostřed dětskou sedačku? Vím, že takové jsou, ale bezpečí na tříbodovém uchycení bude vyšší. Jdu tedy shánět sedačky:o). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Prave ze je pouzivam, v garazi mam ty stare s brisnim pasem a predni. Chtel jsem je hlavne kvuli te treti operce a tribodovem pasu. Ale sehnat je, to je o stesti. Ja je shanel rok...... Preji hodne stesti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Mne tie trojbodove "zostali" doma, aj by som ich predal, ale len s prednymi (vyskovo nastavitelne s airbagmi), pripadne mozem k tomu pustit aj zadnu lavicu s laktovou opierkou. Prerabka nie je ukoncena, nakolko OI ide z domu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rada Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Mne tie trojbodove "zostali" doma, aj by som ich predal, ale len s prednymi (vyskovo nastavitelne s airbagmi), pripadne mozem k tomu pustit aj zadnu lavicu s laktovou opierkou. Prerabka nie je ukoncena, nakolko OI ide z domu... Ty je máš, ty trojbodové i se třema opěrkama? Dělené ve dvou třetinách? Zadní lavice s loketní opěrkou, to je to, co tam mám, ne? A to jsou origo nebo jsi je upravoval, jak jsi již psal? A jaká by byla případně cena? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 toto uz je trosku OT, vybavime cez SS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Lavice je vzdy stejna, jen jine kotveni pasu. Opěrá je bud s loketni operkou v kombinaci s brisnim pasem nebo bez loketni operky, ale s hlavovou operkou v kombinaci s tribodovym pasem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 staré téma ale něco přihodím po dnešním koumání udělat ze dvou jednu a dle mě to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Mal som to rozrobene, ale OI isla z domu, takze som nespravil... ale IDE TO. Tie 3 plechy co mas pod opierkou presrobujes na tu druhu (pozri foto v tomto prispevku), musis si vyrobit len drotenny uchyt potahu, ako mas na tej lavici s opierkou hned vedla opierky. Dokonca sa da prisposobit tu vyslednu "superkombinaciu", aby tam boli tri hlavove opierky. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 jenže když tam dám tu loketku tak mi 1cm zasahuje do odvíječe prostředního pásu. To vyřeším jak? a na pravo není nic na co přidělat loketku to bych musel COčko a vařit... jinak 3 hl opěrky to je to nejmenší co upravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 No neviem, ja som to mal vsetko presrobovane do tej lavice s tretim pasom a molitan zozadu vyrezany, nic nezavadzalo. Sedacky su ale uz prec v origo stave, takze okrem par fotiek nemam k tomu uz nic a nepozriem ti to zial... Pozri na obrazky v odkaze, co som daval vyssie, tam zbadas na co laktovku uchytis. Vysad ju von a tie tri plechove diely skus prilozit na tu druhu lavicu, ako to bude sediet. Laktovka je zacvaknuta do spodneho plechu, ten sa prehadzuje tiez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky.pechy Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Když je zadní sedačka 3bodová. Naviják je v opěráku a spodní část pásu má být chycena šroubem ke karoserii.. Když tam nemám díru se závitem jak by se to dalo vyřešit?. Díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Kde myslis dieru so zavitom? Na uchytenie pasu o kasnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Dira tam je, prece kdyz mas dvoubodovy tak na jedne strane je zamek a na druhe uchyt. Ja to menil a vse ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.