Fuxik Odesláno Červen 22, 2019 Sdílet Odesláno Červen 22, 2019 Dobrý den, Dostal jsem autopotahy přímo na moje auto - octavia 1 Tour (tedy i s 5. Tříbodovým pásem) problém je že potahy jsou řešené tím způsobem že na místě 5. pásu je pouze otvor v horní části potahu na místě horního ukotvení pásu. Sám výrobce potahů se mi vyjádřil že je třeba odmontovat spodní část pásu z karoserie a po provlečení potahem ukotvit zpět. Když pomineme že tenhle způsob se mi nezdá nejvíce zodpovědný, tak se chci zeptat zda nemáte někdo zkušenosti se zmíněným odděláním pásu. U bočních pásů jsem objevil šroub (tuším že klasický šestihran) kterým je pás přidělán pod sedačkou, ale u prostředního pásu ukotvení ústí do jakéhosi otvoru, kam ani není dobrý přístup.. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 22, 2019 Sdílet Odesláno Červen 22, 2019 Tam máš právě taky šroub. Nářadí a hurá dotoho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fuxik Odesláno Červen 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 To je mi jasné že tam někde bude, problém je že nevím jak se k němu dostat 😕 Napadá mě jedině odmontovat zadní opěradla, a možná potom by tam mohl být přístup.. Teď jen jestli to nejde aji nějak jednodušeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.