Kareliv71 Odesláno Červenec 1, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2019 (upraveno) Chtěl by se zeptat, pokud je možné, aby se stalo při běžícím motoru a omylem opětovném pokusu nastartovat tzv.potkaly rozvody? Upraveno Červenec 1, 2019 uživatelem Kareliv71 Gramatika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 1, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2019 Ne. Za chodu je blokovaný startér. Tam se událo něco jiného. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Kareliv71 Odesláno Červenec 1, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2019 2 hours ago, Kareliv71 said: Chtěl by se zeptat, pokud je možné, aby se stalo při běžícím motoru a omylem opětovném pokusu nastartovat tzv.potkaly rozvody? Těžko se mi rozjíždělo a pak rána a po otevření kapoty jsme viděli vypadlou řemenici, můj opravář mi tvrdí, že jsem chtěl nastartovat běžící motor, děkuji za odpověď!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 2, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2019 Řemenici čeho,plochého řemene asi,že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kareliv71 Odesláno Duben 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2020 Ahoj klubáci, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s Octavii II 1.6 FSI 85 kW rok 2006 BLF, mám ji čtyři roky, dovezené z Německa téměř v plné výbavě mimo parkovacích senzorů a tempomatu, do výměny rozvodů velmi spolehlivá, ale už rok mi to v motoru stále klepe, vrní, pocukává za jízdy, snažím se sehnat jiný motor... Zajímaly by mě Vaše zkušenosti a možné rady, ptal jsem se na skupinách na Facebooku, které se trochu zabývají Octaviemi, ale vždy jsem tam byl za největšího blba, který si to sám neopraví. Předem moc děkuji za odpověď. Na shledanou Vašata Karel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kareliv71 Odesláno Duben 26, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2020 On 4/25/2020 at 3:26 PM, Kareliv71 said: Ahoj klubáci, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s Octavii II 1.6 FSI 85 kW rok 2006 BLF, mám ji čtyři roky, dovezené z Německa téměř v plné výbavě mimo parkovacích senzorů a tempomatu, do výměny rozvodů velmi spolehlivá, ale už rok mi to v motoru stále klepe, vrní, pocukává za jízdy, snažím se sehnat jiný motor... Zajímaly by mě Vaše zkušenosti a možné rady, ptal jsem se na skupinách na Facebooku, které se trochu zabývají Octaviemi, ale vždy jsem tam byl za největšího blba, který si to sám neopraví. Předem moc děkuji za odpověď. Na shledanou Vašata Karel Chtěl bych touto cestou se zeptat na možnost koupě nového motoru pro mou Octavia II 1.6 FSI 85 kW rok 2006 BLF. Děkuji za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.