Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
nějaké sedáky tam venku, copak copak ?

Ale Rubi si konecne poridila vlastni vozitko a ja se rozhodl je ji zprijemnim posezeni a vzheld intose. Najdes ji v sekci FI- Vase FI- Bublina ala Rubi. Tam se doctes vic ;)

Hehe pane SPOCK ! :D "Live long and prosper !"

Vulcan salute

Ty jo ze jsis vsimnul :palec: :P ;) Spock je N.O.1 :P :P :D Stara serie byla stejne nejlespi ;)

Jo k tematu: Lilo dostala dasli kuru aby byla na 100% v cajku. Nove brzdove hadice vcetne kapaliny. Olej v prevodovce. Plne silembloky do ramen. Novou manzetu na poloosu a novou chladicovku. ESP zatim funguje jak ma takze je vse OK :palec:

Cau Houmiku ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
a v jaké poloze máš volant?

Ty voe Lilo jsem skoro tri tydny nevidel a mam v sobe sest :palec: Kdo si to ma pamatovat.... :P :P :D Porad s nim schvalne vergluju aby to neco delalo :P Naposled co jsem s ni jel to zablblo hned ze startu a pak byl klid. Skoro vzdycky cuklo prave predni kolo..... Staci????? ;)

Odkaz ke komentáři
Ty voe Lilo jsem skoro tri tydny nevidel a mam v sobe sest :palec: Kdo si to ma pamatovat.... :P :P :D Porad s nim schvalne vergluju aby to neco delalo :P Naposled co jsem s ni jel to zablblo hned ze startu a pak byl klid. Skoro vzdycky cuklo prave predni kolo..... Staci????? ;)

asi by to fakt chtělo ten PP náboj

ten kroužek abs je chycený

p.s. a nechlastej :palec:

Upraveno uživatelem jajic
Odkaz ke komentáři
asi by to fakt chtělo ten PP náboj

ten kroužek abs je chycený

p.s. a nechlastej :P

Jo to by chtelo. Dalsi ;) A ja nechlastam. Jen zabijim nudu nez se mi dobijou baterky abych mohl jit v klidu spat :P :D

Jo a co udelame s tou climackou????? ČeČe :palec: :P

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak za posledni dobu u me nic moc noveho. Lilo spape jak svicary akorat obcas jeste zablbne to ESP ale nic hrozneho, jen ted neni cas se v tom vrtat a odstavit Lilo. Jezdim s ni ted do prace a bez problemu. Jen ta spotreba je silena. Pod 6l/100km se nemuzu na dalnici dostat a to jedu 130km/h..... Asi to fakt bude chtit tu Hatatitlu. A z oprav uz mi moc nezbyva. Uz jen dvojhmota se spojkou, plech pod motor a snad uz vymena oleje v Haldexu. A jsem hotov :lool: Jupi. Ale stalo to penez vam reknu :palec: Ale vysledek stoji za to :lol:

Odkaz ke komentáři
Covece pral bych ti videt moji spotrebu jak jezdim ted :lol: To by se ti echt nelibilo :)

Tak jo, jen mi prijde ze je to dost na to ze mam v kufru tak 150kg a dva lidi v aute. Zenu ji tak 130 skoro porad a na 550km mi to prijde dost.... Ale kdyz na to tak koukam tak to na seriovku asi bude normal........ A to ted beru jen Vervu a Shell ale z ciziny. Ceskou Shellku uz tam nenaliju :lool: Ale Hatatitla tam brzo pujde. Ty kone jsou na dalnici malo :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak jo, jen mi prijde ze je to dost na to ze mam v kufru tak 150kg a dva lidi v aute. Zenu ji tak 130 skoro porad a na 550km mi to prijde dost.... Ale kdyz na to tak koukam tak to na seriovku asi bude normal........ A to ted beru jen Vervu a Shell ale z ciziny. Ceskou Shellku uz tam nenaliju :lool: Ale Hatatitla tam brzo pujde. Ty kone jsou na dalnici malo :palec:

jo, je to lenive :lol:

Odkaz ke komentáři
jo, je to lenive :lol:

TO mas recht. Bo mi zdrhnul v kopci frajer s OI predokolkou. Jen mu to trchu funelo z vyfuku... Ale Lilo se na 5tku vubec nechtelo zrychlovat. Jen jsem ji zbytecne trapil a zvedal spotrebu. A kdyz jsem chtel drzet tech 160km/h tak to zralo jak tank...... Chce to Hatatitlu :)

Ale zas jsme ted byli blbnout na snehu, video pres podpis, a slo to. I kdyz po tom co jsem se svezl v Edovi a Jajicove krumplu tak to fakt chce Hatatitlu :palec: Pak si pujcim od Rubi Bublinu a chce to Hatatitlu urcite. Bublina je uplne nekde jinde a to ma stejny motor jak Lilo :lool:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
TO mas recht. Bo mi zdrhnul v kopci frajer s OI predokolkou. Jen mu to trchu funelo z vyfuku... Ale Lilo se na 5tku vubec nechtelo zrychlovat. Jen jsem ji zbytecne trapil a zvedal spotrebu. A kdyz jsem chtel drzet tech 160km/h tak to zralo jak tank...... Chce to Hatatitlu :lol:

Ale zas jsme ted byli blbnout na snehu, video pres podpis, a slo to. I kdyz po tom co jsem se svezl v Edovi a Jajicove krumplu tak to fakt chce Hatatitlu :palec: Pak si pujcim od Rubi Bublinu a chce to Hatatitlu urcite. Bublina je uplne nekde jinde a to ma stejny motor jak Lilo :lool:

tak bublina... je nekde jinde, vsak jeji vaha je nekde jinde :)

kone to chce, at si rika kdo co chce.

Odkaz ke komentáři
co je to ta hatatitla ? jinak kolik najedeš na plnou nádrž 4x4 ? já běžně 900km, tzn. spotřeba cca 6,5 dlouhodobě....

Hatatitla byl preci ten krasny konik v Dedictvi aneb Kurva Hosi Gutentag :smich: A je to uprava od Funa a na plnou najezdim asi tak nejak. Jenze je plna a plna. Kdyz se mi chce tak ji narvu pres odvzdusnovak az pod vicko takze mam v nadrzi cca 75litru tak ted dojezd je vesti :smich:

hatatila je asi uprava a urcite od tdifuna :P

Jsi to uhodl a hned na poprve :lol: :P

Odkaz ke komentáři
Jsi to uhodl a hned na poprve :D ;)

jiste, obcas zavitam do havexu :)

Kube, nic se neboj a čipni to - fakt doporučuju. :) Je to nebe a dudy. Taky uvažuju o dalším stupni úpravy včetně větších trysek, akorát to chce trochu víc pěněz, protože už teďka mi v zimě ASR nestíhá, bude to chtít i ESP.

presne tak, ikdyz me by stacilo ted jenom to esp... ale na 4x4 je to tak 25000,- s montazi...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...