Kube Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 děkuji za přezutí... Rado se stalo lasko moje Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 nějaké sedáky tam venku, copak copak ? Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Tak tady mate ty slibovane fotky ze vcerejsiho foceni. Razty doufam ze spokojenost ;) Hehe pane SPOCK ! :D "Live long and prosper !" Vulcan salute Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 (upraveno) nějaké sedáky tam venku, copak copak ? Ale Rubi si konecne poridila vlastni vozitko a ja se rozhodl je ji zprijemnim posezeni a vzheld intose. Najdes ji v sekci FI- Vase FI- Bublina ala Rubi. Tam se doctes vic ;) Hehe pane SPOCK ! :D "Live long and prosper !" Vulcan salute Ty jo ze jsis vsimnul :P ;) Spock je N.O.1 :P :P :D Stara serie byla stejne nejlespi ;) Jo k tematu: Lilo dostala dasli kuru aby byla na 100% v cajku. Nove brzdove hadice vcetne kapaliny. Olej v prevodovce. Plne silembloky do ramen. Novou manzetu na poloosu a novou chladicovku. ESP zatim funguje jak ma takze je vse OK Cau Houmiku ;) Upraveno Prosinec 18, 2010 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 ESP zatim funguje jak ma takze je vse OK a v jaké poloze máš volant? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 a v jaké poloze máš volant? Ty voe Lilo jsem skoro tri tydny nevidel a mam v sobe sest Kdo si to ma pamatovat.... :P :P :D Porad s nim schvalne vergluju aby to neco delalo :P Naposled co jsem s ni jel to zablblo hned ze startu a pak byl klid. Skoro vzdycky cuklo prave predni kolo..... Staci????? ;) Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 (upraveno) Ty voe Lilo jsem skoro tri tydny nevidel a mam v sobe sest Kdo si to ma pamatovat.... :P :P :D Porad s nim schvalne vergluju aby to neco delalo :P Naposled co jsem s ni jel to zablblo hned ze startu a pak byl klid. Skoro vzdycky cuklo prave predni kolo..... Staci????? ;) asi by to fakt chtělo ten PP náboj ten kroužek abs je chycený p.s. a nechlastej Upraveno Prosinec 18, 2010 uživatelem jajic Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 (upraveno) asi by to fakt chtělo ten PP nábojten kroužek abs je chycený p.s. a nechlastej :P Jo to by chtelo. Dalsi ;) A ja nechlastam. Jen zabijim nudu nez se mi dobijou baterky abych mohl jit v klidu spat :P :D Jo a co udelame s tou climackou????? ČeČe :P Upraveno Prosinec 18, 2010 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Jo to by chtelo. Dalsi ;) A ja nechlastam. Jen zabijim nudu nez se mi dobijou baterky abych mohl jit v klidu spat :P :P Jo a co udelame s tou climackou????? ČeČe :P přece opravíme,ne? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 přece opravíme,ne? A vezmem na to rusky klic cislo 10 :P ;) :P Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Taky máš pěknou 4kolku :P a jak tak vydim tak je u vás bublina ;) ta teda cestuje :P a ad slouži obě dvě autíčka Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Taky máš pěknou 4kolku :P a jak tak vydim tak je u vás bublina ;) ta teda cestuje a ad slouži obě dvě autíčka Tak zatim je to seriovka ale snazim se :P Jo Bublina si k nam nasla cestu :P Diky :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tak za posledni dobu u me nic moc noveho. Lilo spape jak svicary akorat obcas jeste zablbne to ESP ale nic hrozneho, jen ted neni cas se v tom vrtat a odstavit Lilo. Jezdim s ni ted do prace a bez problemu. Jen ta spotreba je silena. Pod 6l/100km se nemuzu na dalnici dostat a to jedu 130km/h..... Asi to fakt bude chtit tu Hatatitlu. A z oprav uz mi moc nezbyva. Uz jen dvojhmota se spojkou, plech pod motor a snad uz vymena oleje v Haldexu. A jsem hotov :lool: Jupi. Ale stalo to penez vam reknu Ale vysledek stoji za to Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Covece pral bych ti videt moji spotrebu jak jezdim ted To by se ti echt nelibilo :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Covece pral bych ti videt moji spotrebu jak jezdim ted To by se ti echt nelibilo :) Tak jo, jen mi prijde ze je to dost na to ze mam v kufru tak 150kg a dva lidi v aute. Zenu ji tak 130 skoro porad a na 550km mi to prijde dost.... Ale kdyz na to tak koukam tak to na seriovku asi bude normal........ A to ted beru jen Vervu a Shell ale z ciziny. Ceskou Shellku uz tam nenaliju :lool: Ale Hatatitla tam brzo pujde. Ty kone jsou na dalnici malo Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tak jo, jen mi prijde ze je to dost na to ze mam v kufru tak 150kg a dva lidi v aute. Zenu ji tak 130 skoro porad a na 550km mi to prijde dost.... Ale kdyz na to tak koukam tak to na seriovku asi bude normal........ A to ted beru jen Vervu a Shell ale z ciziny. Ceskou Shellku uz tam nenaliju :lool: Ale Hatatitla tam brzo pujde. Ty kone jsou na dalnici malo jo, je to lenive Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 (upraveno) jo, je to lenive TO mas recht. Bo mi zdrhnul v kopci frajer s OI predokolkou. Jen mu to trchu funelo z vyfuku... Ale Lilo se na 5tku vubec nechtelo zrychlovat. Jen jsem ji zbytecne trapil a zvedal spotrebu. A kdyz jsem chtel drzet tech 160km/h tak to zralo jak tank...... Chce to Hatatitlu :) Ale zas jsme ted byli blbnout na snehu, video pres podpis, a slo to. I kdyz po tom co jsem se svezl v Edovi a Jajicove krumplu tak to fakt chce Hatatitlu Pak si pujcim od Rubi Bublinu a chce to Hatatitlu urcite. Bublina je uplne nekde jinde a to ma stejny motor jak Lilo :lool: Upraveno Leden 2, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 TO mas recht. Bo mi zdrhnul v kopci frajer s OI predokolkou. Jen mu to trchu funelo z vyfuku... Ale Lilo se na 5tku vubec nechtelo zrychlovat. Jen jsem ji zbytecne trapil a zvedal spotrebu. A kdyz jsem chtel drzet tech 160km/h tak to zralo jak tank...... Chce to Hatatitlu Ale zas jsme ted byli blbnout na snehu, video pres podpis, a slo to. I kdyz po tom co jsem se svezl v Edovi a Jajicove krumplu tak to fakt chce Hatatitlu Pak si pujcim od Rubi Bublinu a chce to Hatatitlu urcite. Bublina je uplne nekde jinde a to ma stejny motor jak Lilo :lool: tak bublina... je nekde jinde, vsak jeji vaha je nekde jinde :) kone to chce, at si rika kdo co chce. Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 co je to ta hatatitla ? jinak kolik najedeš na plnou nádrž 4x4 ? já běžně 900km, tzn. spotřeba cca 6,5 dlouhodobě.... Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 co je to ta hatatitla ? jinak kolik najedeš na plnou nádrž 4x4 ? já běžně 900km, tzn. spotřeba cca 6,5 dlouhodobě.... hatatila je asi uprava a urcite od tdifuna Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 co je to ta hatatitla ? jinak kolik najedeš na plnou nádrž 4x4 ? já běžně 900km, tzn. spotřeba cca 6,5 dlouhodobě.... Hatatitla byl preci ten krasny konik v Dedictvi aneb Kurva Hosi Gutentag A je to uprava od Funa a na plnou najezdim asi tak nejak. Jenze je plna a plna. Kdyz se mi chce tak ji narvu pres odvzdusnovak az pod vicko takze mam v nadrzi cca 75litru tak ted dojezd je vesti hatatila je asi uprava a urcite od tdifuna :P Jsi to uhodl a hned na poprve :P Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Kube, nic se neboj a čipni to - fakt doporučuju. Je to nebe a dudy. Taky uvažuju o dalším stupni úpravy včetně větších trysek, akorát to chce trochu víc pěněz, protože už teďka mi v zimě ASR nestíhá, bude to chtít i ESP. Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Jsi to uhodl a hned na poprve :D ;) jiste, obcas zavitam do havexu :) Kube, nic se neboj a čipni to - fakt doporučuju. :) Je to nebe a dudy. Taky uvažuju o dalším stupni úpravy včetně větších trysek, akorát to chce trochu víc pěněz, protože už teďka mi v zimě ASR nestíhá, bude to chtít i ESP. presne tak, ikdyz me by stacilo ted jenom to esp... ale na 4x4 je to tak 25000,- s montazi... Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 radsi si poridte 200ps a nebo vic , pak uz nemusite resit esp, asr kdovijake nesmysly, jelikoz pri takove nalozi je vam to k nicemu :D Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 200 hp... jj, je nam to potom k nicemu, je to rychla smrt :D Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 200 hp... jj, je nam to potom k nicemu, je to rychla smrt :D na smrt stačí i 90koní :) Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 na smrt stačí i 90koní :) to i min, ale vis, jak jsem to myslel :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Jste jak mali :D :) :) ;) Ted je v merku par jinych veci tak to snad klapne a pak pujdu pro Hatatitlu :D Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 no a tech par jinych veci je co? tyka se to auta? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 no a tech par jinych veci je co? tyka se to auta? No jen reknu,ze se to tyka nasich aut a i domacnosti :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky