jajic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 No jen reknu,ze se to tyka nasich aut a i domacnosti :) se budeš ženit woe? :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 se budeš ženit woe? :D Ne nebudu ty joudo :) :) ;) :D Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Ne nebudu ty joudo :D :) :) ;) proč nee? :D Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 že by investice do bydlení? Proč se nechceš ženit? Proč byses měl mít líp než my ženáči? :D Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 MartinTDI : Krasne receno :)zenit nikdy jak to nekdy vidim jak se zenska zmeni.......:D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 proč nee? :) :) Protoze se na to zeptej Rubi a ne me ;) že by investice do bydlení? Proč se nechceš ženit? Proč byses měl mít líp než my ženáči? :D No zatim nic zasadniho, meme spodni patro v baraku od Andrejinych rodicu tak si to tam postupne predelavame. V dohledno dobe je v planu max nove letiste a satni skrin do loznice a nejaka ta elektronika. Asi prvni ta elektronika a pak nabytek ;) No a nevim jestli se mam lip jak vy zenaci :D Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 MartinTDI : Krasne receno :)zenit nikdy jak to nekdy vidim jak se zenska zmeni.......:) ono.......z něčeho muselo vzniknout....."když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají" ;) popřípadě modernější "krmič" :D :) :) Protoze se na to zeptej Rubi a ne me máš bejt hodnej ;) :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 máš bejt hodnej :D :) To bych se nesmel bavit s tebou :) ;) :D Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 To bych se nesmel bavit s tebou ;) :D právě......ber si ze mne příklad......a Rubi tě zabije :D :) :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 právě......ber si ze mne příklad......a Rubi tě zabije :smich: Si myslim Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Jste jak mali Ted je v merku par jinych veci tak to snad klapne a pak pujdu pro Hatatitlu zase se budu divat někomu na kufr Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 jestli vyjde to, co jsme si vcera psali, tak to bude parada Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 jestli vyjde to, co jsme si vcera psali, tak to bude parada Tak ja doufam ze to klapne. Zatim vsechno nasvedcuje ze to vyjde Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Lilo je parádní vozítko. Kube byl tak hodný a pujčil mi jí na zimní dovádění a jezdilo se s tím parádně. Kube paráda... :P Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Lilo je parádní vozítko. Kube byl tak hodný a pujčil mi jí na zimní dovádění a jezdilo se s tím parádně. Kube paráda... :P :( Diky Rudo ;) Ale nerikej to moc nahlas bo se budou chtit projet vsichni a za chvili budu jak kolotocar Jo a pockej co ji za nedlouho nadeli Jezisek ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Tak mi dnes opozdene Jezisek nadelil ocelovy plech pod motor :) Zitra objednam zbyvajici kryvinky a v pondeli ho snad namontuju Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Ne nebudu ty joudo :D :D Proč :o tak jak říká Bolek ,Ženatí můžou šukat i když se jim nechce :) :) ;) :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 To teda je super stav :) :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Tak jsem si byl hrat s vrtackou s kartacem a trochu ho odrezil. Tohle je fotka jeste pred :) Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Tak jsem si byl hrat s vrtackou s kartacem a trochu ho odrezil. Tohle je fotka jeste pred :) to vůbec není potřeba se s tím drbat...já koupil novej fungl a dnes vypadá jako ten na fotce....ale nebojím se jezdil plechem po obrubníkách, v terému apod... :) ... oproti plastu to je max. max. někde jinde...hlavně uz nemám děravou vanu :( Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Ja vim,ze on tam neni na paradu a proto jsem ho uz nenatiral :) Uz se tesim az tam bude. Chybel mi tam :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Tak se dnes podarila montaz :lool: Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 super, ale kde mas diru na vypousteci sroub od olejove vany? to budes pokazde sundavat? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Jasne. Vzdyt jsou to dva srouby :lool: Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 ¨kde jste byly v sobotu ? jak to ze jste z Rastym taky nedorazily do hranic ??? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Sli jsme odpoledene na ples do Ovy a nestihali by jsme to vsechno skoubit. Mrzni na s to ale fakt by to bylo na pytel :lool: Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 KUBO TEN PLECH VYPADÁ JAKO DOBRÁ INVESTICE SICE TADY NĚKDO PSAL ŽE TO NEMÁ SMYSL NATÍRAT , ALE JÁ BYCH TO ASI NEPŘEŽIL KDYBYCH HO NENATŘEL :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Tak se dnes podarila montaz Parada :lool: Mam ho tez a par skrabancu uz schytal. mel jsi tam jeste udelat otvor pro vypousteni oleje, je to dobra vec. Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 BRUNO DOBRÁ VYCHYTÁVKA Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Ja jsem to resil , jelikoz mam i ty bocni plasty a to uz trva dele vse dopasovat kdyz se meni olej a vse se demontuje. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky