kubajs Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Zdarec asi se zeptám blbě,měl bych taky zájem o ten nárazník,někde sem ale vyděl že ty odrazky i svítí.Tak by mě zajímalo jestli sem neměl vlčí mlhu.Jestli existuje kolik by stál.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Matrix...........................v tom klukovy něco bude.... máme podobné názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 To jsi měl asi vlčí mlhu nic takového není mylsím tím origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Možno tam mal niekto dobastlenú LEDku alebo tak niečo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubajs Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Asi ju ale každopádně to vypadalo zajímavě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 zdravim..nechci zakládat zbytečně nové té,a a atk to píšu sem. Rozhodl jsem se, že si nechám nalakovat černé lišty na bovích a na nárazníkách. Jelikož jsem ty černé lišty konzervoval silikonovým sprejem, tak se bojím, aby ta barva na tom držela. Nevíte někdo kolik by stály nové boční lišty, lišta do zadního nárazníku combo a lišty do předního nárazníku?? A jaká cena by tak byla za to nalakování.. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Zdar tak nové lišty jen na dveře stojí kolem 850kč (original ) + ještě na nárazníky ,ale dobrý lakýrník si s mastnotou poradí v tom bych problém neviděl a cena ?? cca 1000kč ,ale záleží na domluvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 teď jsem si nechával lakovat lišty přední ty dvě malý a tu velkou zadní, boční už jsem měl. A koupil jsem si je na vrakáči za 500,- všechny tři... podle mě nejlepší varianta :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nep_ap Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Já jsem pro úpravu vozu všemi deseti. A připadá mi mnohem lepší, mixovat díly z jednoho typu auta (př. Octavia), než na něj věšet japonské, či jiné, které k autu prostě nesedí. Málo která Octavka vypadá s velkýma spojlerama dobře. Tak jedna ze sta. Ale nárazník z RSa na 1.9, nikoho nepohoršuje. Sám přemýšlím nad interiérem (z RSa). Libý se mi, tak proč ne? K tématu: Nad těma odrazkami jsem taktéž přemýšlel, nebyl jsem si jist, jak to tam bude vypadat, ale podle fotek, opravdu, jako pěst na oko. Když už, tak asi nárazník i s odrazkami. Dík za radu.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Jj to jsou oni pak je člověk potká na dálnici hmm Rs a ono to sotva jede po rovince :lool::lool::lool::lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dnes jsem koukal na Autostyl a dost to RS pokáleli....že to je od všeho kousek a auto jen na honění trika....tak nevím pánové, nakonec jsem za toho kombíka v dýzlu rád... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Dnes jsem koukal na Autostyl a dost to RS pokáleli....že to je od všeho kousek a auto jen na honění trika....tak nevím pánové, nakonec jsem za toho kombíka v dýzlu rád... No a proto kombik je kombik ze...o tom ani trampolina..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 No právě, Rs vypadá hezky, ale to je všechno..:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 No ,ale stále to jede a brzdí líp než ta vaše ropa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jede..taky aby nejela za dvakrat takovou spotrebu..:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak hrozný to zase není B) se stav dnes na kávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Tak hrozný to zase není B) se stav dnes na kávu OK dam vedet navecer jsem stejne solo..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 No ,ale stále to jede a brzdí líp než ta vaše ropa Jenže jsou řidiči a řidiči....že... Už to na mě pár týpků v "rádoby RS" zkoušelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Mě to brzdí dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.