Přejít na obsah

Zadní RS odrazky na obyč. nárazník


Guest Václav Mach

Doporučené příspěvky

Guest Václav Mach

Zdravím,

mám Oii combi r. 2007 a líbí se mi odrazky co jsou v nárazníku RS i faceliftu. Na netu jsem našel na prodej reflexní červené ohebné samolepky s rozměry jako orig. RS odrazky. Nemáte je někdo na autě? Rád bych viděl foto. Jelikož můj nárazník nemá tu hranku jako RS, nevím zda to nebude vypadat ošklivě. Díky za názory.

Odkaz ke komentáři
Guest Václav Mach
Zdar bude to skaredy, mel sem to tam taky a slo to dolu behem tejdna, fakt to tam nepatri a jeslti ti muzu poradit tak to tam ani nedavej. JInak sem min tejden videl dokonce borca co to lepil asi uplne nasracky, kazda byla nekde jinde, hruza.

 

Díky, foto asi nemáš viď? Ještě mě napadlo nalepit to hned pod tu černou gumovou lištu, tam je trochu hranka, ale asi se na to taky vy...u.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Mozna hloupá otázka,proc to resite?

 

PRED FL ma odrazky v pricce zadnich lamp, a FL myslim je tam nema kvuli bilemu designu tak je ma dole na narazniku, rozhodne mit auti pred fl tak bych to nijak neresil, a davat RS veci at fl nebo ne fl na civilni seriove auto se mi zda pekna pakarna,PROTOZE TO PROSTE RS NENI A NIKDY NEBUDE. Staci kdyz se prochazim po MB a vidim ty zhuverilosti co jsou majitele schopni svym milackum udelat... kdyz mam octavii 1.9 tdi fl elegance 2010 tak prci nemam L&K nebo RS, a jestli mam octavii pred fl tak jsem rad ze tam mam ten cerny plastovy pruh dole na naraznicich protoze na tom nejsou videt tukance od kamenu (a myslim si ze tento naraznik je narocnejsi na vyrobu) FL ho ma cely v barve protoze nemusi resit pracovni ukony s tim pruhem... pletu se? :blink::blink:

Upraveno uživatelem Ol@f
Tak se vrat k tematu a mas hloupou otazku vyreseneou, pokud nemas k tematu nic co rict muzes jit tlachat do hospody
Odkaz ke komentáři

At klidne dostanu nejaky varovani, ale zase mi to neda nereagovat, i kdyz v naprostym klidu a s usmevem :blink:

 

Matrix: takze pro tebe je pan, ktery si objedna BMW 3.0d s M-paketem... co? Zamindrakovanej de*il, ktery si potrebuje honit ego? :blink:

Odkaz ke komentáři

houmi nech to bejt, dockas se akorat tak odpovedi ze si to aspon objednal z vyroby a ne to na to dodelaval. Matrix asi nepocita s tim ze se tu schazime za ucelem nejen si vymenit poznatky kde koupit levneji original dily a kde spolehlive servisovat, ale taky protoze ty auta mame radi a proste si je upravujeme. Nehlede na to ze nektere ty upravene neseriove RS s tim co maji za podvozek by seriovej strcili do kapsy a dobre nachipovana 103 nebo 118 by to dala i motorove

Odkaz ke komentáři

dobrovolne se priznam, ze ty odrazky se mi moc zamlouvaji. Jak pred FL tak i FL... Nejake samolepky je sice rychle reseni ale vypada to hrozne... Ja jenom cekam jak nekdo nedobrzdi a budu muset menit zadek a tim padem tam dam naraznik i s odrazkama tak jak ma byt... Totez i predek... jedna havarka a menim to za FL...

Odkaz ke komentáři

TO houmik :

 

asi jsem to napsal nesrozumitelne

 

1) kdyz budu chtit byt panem co si koupi BMW s M paketem tak si jej koupim. Je to neco jineho nez kdyz na BMW 320 narvu z M paketu pouze narazniky a budu king a budu v tom mit 1.4 :)

(PS vim ze 320 ma dvoulitr ) to jen aby...

U skodovky je to to same. nebudu davat na predfacelift jine (faceliftove) narazniky jen abych byl IN. A uz vubec nechapu lidi co si na octavii clasic lepej nalepky L&K... Proste z 1.9 TDI ambiente ci elegance, RSo neudelam, uz jen pro to ze to ma uplne jinej podvozek motor a spoustu veci... to je proste asi ceskou tuzingovou povahou...lepit ruzne s ruznym a nebo je to o prachach a panove co na to RS nemaji si tim zvedaji ego... proste maji 1.2 TSI RS (1.2 TSI nejede zle)

 

Berte prosim reakci s usmevem... me to jen strasne pobavi kdyz jdu kolem HTP a ma RS narazniky a vevnitr clasic interier a na boku nalepeny L&K nebo kolem octavie II pred FL a na ni naprana maska z FL ...

pardon me to prijde proste k smichu

:lool:

 

Sam budu mít octavinku 1.9TDI 77kW elegance MR2010 + nejaka vybava... myslim ze zcela postacujici auti (rad bych dodelal TPM xena a zkusil nakodovat corner)

jiz brzy...

 

Doufam ze nedostanu BAN :D nebo vystrahu za novackovu drzost... :D

 

To Ol@f... ja vim jak to myslite, ja jen tak jsem tu abych se neco priucil a dozvedel a i sam bych mohl vypravet, i dobrou radou prispet... jen si myslim ze original ma byt original a ne delat z auta co neni...

 

take nejsem zadny frajirek kterymu papa koupi karu a on nevi ci je...

Odkaz ke komentáři
Berte prosim reakci s usmevem... me to jen strasne pobavi kdyz jdu kolem HTP a ma RS narazniky a vevnitr clasic interier ....

 

vidis a zrovna v tomhle ten borec muze byt nevinne pac skodovka na konci vyroby FI davala z fabriky FI RS narazniky za priplatek tusim. Jako slapl jsi do vosiho hnizda a hned vedle do obrovskyho h*vna a oboji jsi samozrejme pekne rozmazl, nerikam ze ne. Z meho pohledu je potreba rozlisovat dve veci optitcke upravy - styling a tuzing. To druhe taky neuznavam. Obcas nekterym jedincum lehce ujede koncepce a z jednoho se stane druhe ale hlavne ze se to libi jim.

Odkaz ke komentáři

pardon za OT uz bude posledni :D

ale cela ta veta byla,

 

me to jen strasne pobavi kdyz jdu kolem HTP a ma RS narazniky a vevnitr clasic interier a na boku nalepeny L&K .... :)

 

to jen pro uplnost.

samozrejme ze vim ze ty narazniky davaly i takhle na FI facelift a ted se davaji na fabieII treba Arktos nebo Kentaur disky, ktery byly puvodne jen pro Roomster scout...

ale je fakt... kdyz se jim to libi.....

Odkaz ke komentáři

Zajimava debata, ja bych treba RSo z vyroby nechtel a to ptz bych radeji 1.8tsi dsg ve vybave L&K, ptz je proste bohatejsi, poslal bych to na neseriovej podvozek, neco udelal s predkem, nejspis ten RS naraznik a motorove bych si vklidu dal naftove RSo... Je to sice tvuj nazor, ale prosazujes ho az moc radikalne. Kazdy ma pravo si na svoje auto dat co chce, ac se to druhym nelibi.

Nicmene si myslim, ze je to blbost skodovky, ze nema v priplatkove vybave "RS packet" ptz si myslim, ze by to bralo hodne lidi, vcetne moznosti 18"tek z vyroby se zapsanyma ve VTP.

Rikas, ze original je original, tim chces rict, ze chces byt tady na foru a nebudes delat zadne, sebemensi upravy? Kdyz rikas original, tak tam nech halogeny ne? Kdyz nemas na xeny z vyroby, tak si nezvedej ego, ze si je pak dodelas(doufam, ze ne aspon na kolecko!).

Odkaz ke komentáři

:D elegance ambiente se vyrabí s xenama ne?

1,9 TDI se vyrabí s RS narazníkem? ASI NE

souhlasíš že octavia clasic se znáčkama L&K je podivnost.

 

správně říkáš "RS packet" škoda nenabízí a 18" kola take nepovoluje mimo RS a vědí proč...

 

je to proste výjmečnost... Lide si kupují RS protože je výjmečná... vše ostatní je "napodobenina"

 

PS: rád bych dodělal xena s automatickou nivelací. a není to nic podivného jako RS narazník na klasickém autě... (budu rád když mi s tím někdo z vás pomůže)

amyslím ze xena nejsou o egu ale o očích ... (dobře vidět, být viděn)

xena jsem měl na Superbu a je to bomba, jen mi trochu uchází smysl natáčení xenonu corner při tlumených světlech... při dálkovejch je to bezva.

 

Pro úplnost jsem na xenony zapoměl no moje blbost... ale zase vím že je to věc která se dá dodělat. :P

 

tak a dost hihi :D

 

dodatek jak jsem rikal jiz jednou když se jim to líbí dejte si tam třeba hrablo na snih... :P

edit

: trochu na foru jsem proto že tu narazím na větší borce co něco umí a vědí, a podělí se, mohly by tu být ucelené koncepty dodělávek...

Odkaz ke komentáři

to co tady uvadis ale nevyznava nikdo z nas :P a myslim, ze tady ani nikoho takovyho nenajdes, tak je zbytecny to resit :D a nezlob se na me, ale pouzit u Octavie RS slovo vyjimecna je taky trochu pritazeny za vlasy :P vyjimecny auto je napriklad takovy, ktery je cely rucne delany a cekas na nej 2 roky :D Navic je to proste koncern, cela logika tehle automobilek stoji na spolecnych dilech, ktery pasujou na ruzny auta. Ted lidi nedelaji nic jinyho, nez ze tuhle myslenku prevzali a pokracuji s tim mimo vyrobni linku... Jestli chces mit auto od zacatku az do konce takovy, jaky sis koupil, tak hledej napriklad u Japoncu :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...