TJ24 Odesláno Srpen 22, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2019 Ahoj, v sekci OII mám naši Karcoolku, se kterou jezdí manželka. Do této sekce se přidám s objednaným služebákem. OIII Combi 2.0TDI DSG7 ve výbavě Style, barva Moon White metalíza, kola Denom 17, interiér béžový s černým stropem. Nad rámec výbavy Style přidáno: Sunset, zadní parkovací kamera, LED paket, vyhřívaný multifunkční volant, 17 kola, vyhřívané ostřikovače, adaptivní tempomat do 160 km/h s omezovačem a neplnohodnotné rezervní kolo. Auto je na tříletý operák s přednostním právem odkupu. Odkup budu vážně uvažovat pokud se auto v průběhu osvědčí. Teď už jen se těšit na druhou polovinu října, kdy bych měl auto převzít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Říjen 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2019 Je doma sněhulák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Říjen 25, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2019 Pecka! Chválím béžový interiér, mám ho taky 😁👌 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 25, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2019 Vypadá parádně v té bílé... Hlavně ať slouží k radosti a spokojenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Říjen 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2019 Díky Mě se béžový interiér nikdy moc nelíbil, ale po několika černých už to prostě chtělo změnu a černý strop to ještě podpořil, vypadá fantasticky Bílá metalíza je fajn, naopak nevýhoda u všech světlých aut jsou neustále mušky a obecně bordel na čumáku, ale to je drobnost Co se týká prvních dojmů, tak máme za sebou za 2 dny teprve 350 km, takže zajíždím a moc ji neždímám... motor i převodovku znám, měl jsem tuto kombinaci v předchozím Golf Variant VII, spokojenost. Podvozek a jízdní projev v pohodě, velikost auta je jednoznačně do plusu - Golf byl tříčlenné rodině s kočárkem malej Co mi ale vyloženě vadí, jsou sedačky - žádné boční vedení, krátkej sedák do půlky stehen a i v nejnižší poloze je sedačka na můj vkus moc vysoko, jsem zvyklej sedět co nejvíce na zemi Na druhou stranu ale snad budou pohodlné na delší vzdálenosti... Tož tak, těším se na další kilometry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 25, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2019 O tehle bile jsem take chvilku premyslel, mel jsem predtim bilou Candy, ale metla je metla. Je krasna, tak spoustu km bez nehod[emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Prosinec 10, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2019 Bílá (tedy nejen bílá ale ta hlavně) musí být čistá, ten předek auta v létě je prostě často masakr. Měl jsem candy na OII a stačilo mi to... Ale jinak je elegantní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 10, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2019 Souhlas, taky jsem předtím měl OIII a bílou Candy a v létě to udržet bez mušek je nemožné :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Prosinec 10, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2019 A blbě se myje v bezkontaktní myčce. Je na ní vsechno vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.