pentadius Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Pane kolego, hlašte příjem Už tam vidím tu krásnou shark-ovou ploutev Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 presne tak hlaste prijem ploutev musi byt ikdyby nevim co Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Tak tak Michale Osobně bych byl pro tu větší, co má Vojta, ta se prodává i v laku Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 (upraveno) Ahoj, no kola jsou fakt super, koukám že už může sněžit. Difusor taky dobrej. Tak dej vědět jak to radio ladí teď. M. Upraveno Září 28, 2010 uživatelem Tejna Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 No,je to uplne klidne mozny Vojto,myslim,ze jsme se o tom na rozkosi bavili.. Puvodne jsem myslel,ze to do toho sloupku dostanu,ale ani prd..Tak jsem to posunul jeste dal...mysilm,ze to je odstineny tak nejak cca stejne,jak v tom sloupku.. Presne,ploutev musi byt,at to ma nakou stabni kulturu... Jinak prijem je asi jak pise Ovi..Rozhodne lepsi,nez na ploutev-tam nebyl zadnej kvuli blbymu konektoru,ale jako kdy je bic na strese,to neni..Nicmene temer vsude hrajou radia typu CR, F1, Proglas, Impuls, Contact, Delta atd..Dnes rano na R10 samo zahlasilo TP zpravy o nehode atd.. Po praze hraje Expres-pro mne dulezitej a Spin, pak Bonton, Evropa2 atd..A ve velkych mestech to same..Mimo mesta stejne posloucham bud CD,bo hudbu z HDD.. :lool: Signal je rozhodne lepsi,nez predtim a kdyz casem jeste treba pripochnu i druhou antenu,bude to mylsim uplne ok.. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 já jezdím bez antény úplně a nechytám ani český rozhlas ploutev je na střeše jen kvůli designu :lool: jinak stejně poslouchám CD.. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 ono by se to dalo resit jako to ma treba supII ale proc ze... radia hrajou takze... :lool: Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 jj taky mimo město poslouchám mp3 a občas mi tam skočí dopravní info Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 A jak mas poresenou druhou antenu? Jestli teda mas... Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 jestli to bylo na mě tá já mám orig prut ze střechy strčenej do C sloupku a na střeše ploutev jen na prázdno :D a hraje :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 takze plus minus to same co mame mi :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 jestli to bylo na mě tá já mám orig prut ze střechy strčenej do C sloupku a na střeše ploutev jen na prázdno a hraje :) Jj,ja to mam stejne akorat ten prut je pod blatnikem..Na strese je to taky ted na prazdno.. :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Co je tu jinak,krom toho,ze jsem to o vikendu asi 6 hodin pigloval? ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 ja vim ale musim drzet hubu ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Ten barak ma plasovy okna ne??? Jinak na mobilu to nevidim, leda bys nasadil prelakovanej naraznik a vyletil koncovku. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Že by šel nápis OCTAVIA a označení RS dolů? Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 JJ odstraněny nápisy jako to mám já ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 (upraveno) Jj,presne tak,Jirka s Koubesem se trefili.. :D Upraveno Říjen 4, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 (upraveno) Par mobil fotek z vikendu,kdyz jsem si hral s auti a lestil a lestil.. :( Jo a kurec,chce to trochu k zemi..Na ty prvni fotce se mi to libi ten predek.. :( Upraveno Říjen 6, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Krasavice pane !!!! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 jj vyblejskana krasavice :( Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 no moc pekne Martin!! kd se muzu zastavit na vycisteni? jj snizit alespon o ty 3 ne? ja kdyz si vzpomenu, ze sem nechtel snizovat.... :o Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 ta maska je prostě dobrá Marty Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 (upraveno) jeste na ty 3 fotce je pekne "snizenej" zadek a porad tam jsou zasterky.. Upraveno Říjen 6, 2010 uživatelem O.v.i. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 6, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2010 Je prázdná, lehce naložená, resp. zatížená taky vypadá úplně jinak. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Diky diky panove,tesi me vase reakce! Mischicka: Jj,kdyz je lehce prinalozena,tak zadek taky vypada dobre.. Ovi: No,na ty fotce z prave strany je to vzadu dorbej traktor..Ale zase zleva ten zadek pekne sedi..Verdikt je jednoduchej,chce to na zem! A diky za pochavlu masky Vojto.. :smich: A jelikoz jsem prosvihl hromadnou objednavku BOV od Forge,tak uz patram na netu..Zase bych si necim potreboval udelat radost.. :o Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 krasny :-) taky me ted prislo vse na udrzbu tak me to ceka taky :-) jinak ty zasterky jsou velkej pruser :-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky