Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

No,je to uplne klidne mozny Vojto,myslim,ze jsme se o tom na rozkosi bavili.. :lol: Puvodne jsem myslel,ze to do toho sloupku dostanu,ale ani prd..Tak jsem to posunul jeste dal...mysilm,ze to je odstineny tak nejak cca stejne,jak v tom sloupku..

Presne,ploutev musi byt,at to ma nakou stabni kulturu...

Jinak prijem je asi jak pise Ovi..Rozhodne lepsi,nez na ploutev-tam nebyl zadnej kvuli blbymu konektoru,ale jako kdy je bic na strese,to neni..Nicmene temer vsude hrajou radia typu CR, F1, Proglas, Impuls, Contact, Delta atd..Dnes rano na R10 samo zahlasilo TP zpravy o nehode atd..

Po praze hraje Expres-pro mne dulezitej a Spin, pak Bonton, Evropa2 atd..A ve velkych mestech to same..Mimo mesta stejne posloucham bud CD,bo hudbu z HDD.. :lool:

Signal je rozhodne lepsi,nez predtim a kdyz casem jeste treba pripochnu i druhou antenu,bude to mylsim uplne ok.. :)

Odkaz ke komentáři

Diky diky panove,tesi me vase reakce!

Mischicka: Jj,kdyz je lehce prinalozena,tak zadek taky vypada dobre.. :smich:

Ovi: No,na ty fotce z prave strany je to vzadu dorbej traktor..Ale zase zleva ten zadek pekne sedi..Verdikt je jednoduchej,chce to na zem!

A diky za pochavlu masky Vojto.. :smich: :smich:

A jelikoz jsem prosvihl hromadnou objednavku BOV od Forge,tak uz patram na netu..Zase bych si necim potreboval udelat radost.. :o

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...