mischicka Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Jen mě to napadlo, třeba problémy nebudou. Já měl od Allianzu peníze asi do 5 dnů a to v tom byl víkend, stačilo poslat papíry od policie, něco posílal servis a penize byly hrozně rychle. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jako i me to samozrejme napadlo..Vis jak,kdyz jsem rikal,ze s autem jinak nic neni,tak se taky dost divil...A ja smoze taky,kdyz jsemprisel k autu..Jako pochopitelny to je,ale tak doufam,ze se nikdo nebude cukat.. :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 podle me musis mit navi jeste extra pojistenou, ale to predpokladam mas Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 No extra ne, ne? Jen musi byt uvedena ve vybave vozu. Rosta o tom vi vic, taky si nechaval po par upravach doplnovat udaje u pojistovny kvuli pripadny kradezi. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 podle me musis mit navi jeste extra pojistenou, ale to predpokladam mas No extra ne, ne? Jen musi byt uvedena ve vybave vozu. Rosta o tom vi vic, taky si nechaval po par upravach doplnovat udaje u pojistovny kvuli pripadny kradezi. Přesně tak, je to výbava vozidla, a buď tam byla při podpisu smlouvy a prohlídce vozidla, nebo jí tam dával dodatečně a stačilo to ohlásit na pojišťovnu. Když jsem měnil Nexus za Columbus, taky jsem to s nima řešil, ale žádné extra pojištění navíc už ne. Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Přesně tak, je to výbava vozidla, a buď tam byla při podpisu smlouvy a prohlídce vozidla, nebo jí tam dával dodatečně a stačilo to ohlásit na pojišťovnu. Když jsem měnil Nexus za Columbus, taky jsem to s nima řešil, ale žádné extra pojištění navíc už ne. o tom mluvim, pac Martin ji tam od zacatku nema Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Hm, tak to se modlím, ať to s pojišťovnou pořešil, prt. jinak dostane (pár) tisíc za radio nebo co tam měl origo a tečka... Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Pokud tam měl jen rádio, tak ceníková cena Audience je za neofiko Columbus Stejně je to ale vopruz ;) No snad to všechno dobře dopadne ... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 To jo, ale běž si kupovat neofiko columbus, když byl jeden právě ukradený :-D A nezapomeň na spoluúčast... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Vsichni vime jak to je..Takovych jako jsem MEL ja,je plny aukro a sbazar..O to horsi je,ze dokud to lidi budou kupovat,budou se krast...Uzavrenej kruh.. Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 třeba budeš mí štěstí a koupíš svoje Není nad svoji ochytanou GPS ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 To snad ani není vtipné, za dané situace a čerstvosti události Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Ale to aukro bych zkusil... za to nic nedas... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 a jak si tu svou na aukru pozná?? Jak píše Martin, dokud si to budou lidi kupovat po aukrech a sbazarech, kdy jsou evidentně kradený za ty ceny, tak to budou zloději krást. Prostě a jednoduše jsme češi. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Dáš "Položit prodejci otázku" :-) Ne vážně, bohužel je to tak, na jednu stranu budeme křičet o sekání ruk a na druhou chtí navi v ceně 60 k za třetinu nebo radši ještě za míň, takže se není co divit. Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 mischicko kolik myslíš že je výrobní cena? myslíš že 60 co chce škodovka? já bych řekl že ani ne ta třetina, za kolik se pohybuje na černým trhu.......... kdyby byla za "normální" cenu, tak si jí lidi koupí ve škodě, ale dát já nevím 15% ceny auta za navi je trochu luxus......... takže to že je to žádaný na černým trhu může i tak trochu politika koncernu...... jinak když to tu vidím, tak než aby mi columbus dělal radost, tak mi spíš dělá starosti, abych nedopadl podobně! Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Přesně, cena je naprosto neúměrná, uměle vytažená. Za 60 by mi to mělo při zaparkovaném autě vyluxovat a utřít prach. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tak na tom samozřejmě něco je. Jinak "navi" co umí luxovat a utírat prach, zas neumí číst v mapě, takže potřebuješ obě a bude to z avíc než 60 tis. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 výrobní cena RNS510 je kolem 18t :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 naklady na vyvoj ? ..... nereste to Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 to jsou komponenty + výrobní režie, vývoj tam není :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 na to jsem chtel poukazat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Trochu OT ... mam navigaci a stoji mne podstatne vic nez 60 TKc... Hadejte jak se jmenuje???... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Tak o vikendu problehla pekne ocista introse,nastupnich prostor a motoru..Pekne sme se spolu pomazlili a trvalo nam to krasnych 5 hodin.. :) Ale mam radost,zas je v aute krasne,jako v pokojicku.. :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 To mě taky čeká - teď mi vůz jaksi nikdo neuklízí :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 mi pripomina ze letos jsem chtel zkusit ty TUFTové koberecky Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 ja to teda delam pri kazdym myti :) :D a mam tam porad jako v pokojicku :-) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Já taky, když jsem doma :-) Olafe co jsou TUFTové koberečky? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky