Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

podle me musis mit navi jeste extra pojistenou, ale to predpokladam mas
No extra ne, ne? Jen musi byt uvedena ve vybave vozu. Rosta o tom vi vic, taky si nechaval po par upravach doplnovat udaje u pojistovny kvuli pripadny kradezi.

Přesně tak, je to výbava vozidla, a buď tam byla při podpisu smlouvy a prohlídce vozidla, nebo jí tam dával dodatečně a stačilo to ohlásit na pojišťovnu. Když jsem měnil Nexus za Columbus, taky jsem to s nima řešil, ale žádné extra pojištění navíc už ne.

Odkaz ke komentáři
Přesně tak, je to výbava vozidla, a buď tam byla při podpisu smlouvy a prohlídce vozidla, nebo jí tam dával dodatečně a stačilo to ohlásit na pojišťovnu. Když jsem měnil Nexus za Columbus, taky jsem to s nima řešil, ale žádné extra pojištění navíc už ne.

o tom mluvim, pac Martin ji tam od zacatku nema :smich:

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

a jak si tu svou na aukru pozná?? :smich:

Jak píše Martin, dokud si to budou lidi kupovat po aukrech a sbazarech, kdy jsou evidentně kradený za ty ceny, tak to budou zloději krást.

Prostě a jednoduše jsme češi.

Odkaz ke komentáři

mischicko kolik myslíš že je výrobní cena? myslíš že 60 co chce škodovka? já bych řekl že ani ne ta třetina, za kolik se pohybuje na černým trhu.......... kdyby byla za "normální" cenu, tak si jí lidi koupí ve škodě, ale dát já nevím 15% ceny auta za navi je trochu luxus......... takže to že je to žádaný na černým trhu může i tak trochu politika koncernu...... jinak když to tu vidím, tak než aby mi columbus dělal radost, tak mi spíš dělá starosti, abych nedopadl podobně!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...