Guest maus Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Prosim lidi v okoli Zatce neznate obchodnika s octaviemi Petra Farkase podle tohoto odkazu:http://www.sauto.cz/inzerce-prodejce/4169-maloobchod-s-motorovymi-vozidly jich tam hromadu koukam na tyhle stranky prubezne celou zimu rekl bych ze se nabidka nemeni. Jde mi jen o to aby to nebyli nejaky corky nebo tak neco to prostredi neni zrovna lakavy. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Prosim lidi v okoli Zatce neznate obchodnika s octaviemi Petra Farkase podle tohoto odkazu:http://www.sauto.cz/inzerce-prodejce/4169-maloobchod-s-motorovymi-vozidly jich tam hromadu koukam na tyhle stranky prubezne celou zimu rekl bych ze se nabidka nemeni. Jde mi jen o to aby to nebyli nejaky corky nebo tak neco to prostredi neni zrovna lakavy. Diky No kamarád chtěl od něho kupovat auto a říkal že jednání solidní tak nevím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 No tak to jsem se dlouho tak dobre nenasmal! 90% aut ma na tachu 131-139tkm, vijmecne je tam pres 140tkm. A kazde se serviskou a po prvnim majitelovy, pokud mozno z nemecka! Co je moc uz je moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 to není moc..to je naprosto běžná klasika....to je v každém bazaru stejné.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maus Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 No a prave o to mi jde na kolometry moc nehledim vsichni vime co tyhle motory vydrzi. Spis me zajima ten clovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 tak s tím ti neporadím...neznám................. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maus Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 je prave zajimavy jak jsem psal koukam po autech prubezne celou zimu ted hromada aut zmizela jen tady je to snad porad stejny otazka proc jedna mi tam padla do oka psal jsem mu mail o vice foto + VIN bohuzel odpoved nic. Jen jsem chtel vedet jestli to ma cenu se na to vubec jezdit koukat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 No s udaji na tachometru opravdu oparně. Asi před třemi lety jsem se setkal s tím, že si kluk od nás z práce koupil Pašika přivezeného z D . Na tacho obligátních cca 130 000. Když jsem mu z ř.j. motoru přečetl skutečný stav km tak jsem myslel, že bude vraždit. bylo to 391 000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 ;) :) co čekal??? dovoz z DE je běžně kolem půl mega....nechápu co je na tom zvláštního..takové auta si lidi kupují na to aby jezdily..a né aby o víkendu popojely pár km do obchodu... :lool: už sem zažil i firemní A6 avant 2,5TDi s 800 000 a udělaly s toho 200tis...stav perfentní..na tom autě to nepoznáš pokud se s tím nejezdí po městě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Jj když se k autu chováš slušně není to vidět 100tis sem 100tis tam nehraje roli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 ..takové auta si lidi kupují na to aby jezdily..a né aby o víkendu popojely pár km do obchodu... Tak tak. Lidi kteří o víkendu potřebují popojet pár Km do obchodu si kupují třebas takový motor co mám já :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.