Dakie Posted April 8, 2022 Author Share Posted April 8, 2022 Jsem na to zvědavej.. Kdybych se k tomu choval jako dobytek, tak neřeknu.. Ale jezdím s ní jak s vlastní a stejně tohle.. Já rovnou volal odtah, mám jet v pondělí 800km a nerad bych zůstal někde viset [emoji849] Link to comment
jar_da Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Vůbec to nemusí být tak hrozný. Link to comment
Dakie Posted April 8, 2022 Author Share Posted April 8, 2022 Je pravda, že po druhém startu to tam nebylo, ale můžeš tomu věřit? Link to comment
jar_da Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 Můžeš, kdyby to bylo úplně špatně, tak to bude jiná hláška a asi by nezmizela. Nakonec víš, že 4.000 ot. je docela dost a běžné v nich nejezdí. Link to comment
Dakie Posted April 8, 2022 Author Share Posted April 8, 2022 Pořád je v záruce, tak ať se starají [emoji106] Link to comment
jar_da Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Tak copak tomu bylo nebo ještě je? Link to comment
Dakie Posted April 18, 2022 Author Share Posted April 18, 2022 Ještě stále v servisu.. Ale údajně olejová membrána. Mluvil jsem s nimi zatím jen po telefonu, pak se zeptám na místě [emoji106] Link to comment
Dakie Posted May 6, 2022 Author Share Posted May 6, 2022 Tak nakonec opravdu měnili olejovou membránu. Auto už je doma a zase jezdíme.. Už máme i přezuto na letní. Sehnal jsem originál Škoda příčníky na bazaru, tak jsem je zkoušel 🙂 Link to comment
77charlie Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 V 6. 5. 2022 at 14:57, Dakie napsal: Tak nakonec opravdu měnili olejovou membránu. Auto už je doma a zase jezdíme.. Už máme i přezuto na letní. Sehnal jsem originál Škoda příčníky na bazaru, tak jsem je zkoušel 🙂 Ahoj, jsem nováček jak na fóru, tak co se vlastnictví škodovky týče. Koupil jsem Taky OIII v LK. Ta výbava je pecka. A mám 2.0TSI 140kw + 7DSG. Jezdí to nádherně, plynulý tah v rámci celého spektra, sametový zvuk a když potřebuju předjet, tak prostě předjedu - jak jednoduché oproti předchozímu autu. :) Ta tvoje barva je fakt skvost, já mám poněkud fádní grafitovou, ale celkově ty auta působí fakt pěkně. Dotaz k podvozku - o kolik jsi snižoval a od koho jsi dával pružiny? Předchozí majitel byl trochu jiného ražení a předek zvednul o 2 cm a zadek o 3, jsou nějaké podložky pod tlumiči. Chci to dát pryč, takhle to na mě působí jako Scout, tak bych to rovnou udělal i s těmi pružinami. Druhý dotaz je na podložky pod kolama - máš je? Standardně (bez podložek) mi přijdou ty kola "utopený" - pokud ano, tak o kolik jsi rozšiřoval a nemáš fotku zepředu, nebo zezadu, kde by to bylo vidět, jak to vypadá? Děkuju za info, hezký den všem a bacha na srnky, dneska ráno jsem jedné úspěšně zmařil sebevraždu... Karel Link to comment
Dakie Posted August 1, 2022 Author Share Posted August 1, 2022 Ahoj @77charlie, vítej na fóru. Asi tě zklamu, ale Malina snížená není, je úplně v sérii, takže žádný podvozek, žádné podložky pod kola 🙂 Kdybych ale chtěl snižovat, tak určitě pružiny nebo kompletní podvozek Eibach nebo HaR. Jinak barvu jsem vybíral docela dlouho - chtěl jsem jedinečnou, ale zas ne úplně do očí bijící.. Původně byla v plánu pistáciová.. Link to comment
krysarr Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Se vám sem kluci trochu vecpu 🙂Vítej na fóru, gratuluju k autu, at slouží 🍻 H&R můžu taky jen a jen doporučit 🙂 Link to comment
Dakie Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Tak jsem píchnul tak nešťastně, že to je na výměnu pneu a v servisu mi dali dojezdovku a já teď čekám na nové pneu - budu mít obě nové, protože Dunlop je prý aktuálně nesehnatelný.. Ale aspoň se naučím jezdit na spotřebu při těch 80km/h[emoji23] Nové pneu budou Bridgestone, tak jsem zvědavý. Link to comment
Dakie Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Tak Bridge už jsou na autě.. Link to comment
Martin_TDi Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Jaké jsou první pocity? Link to comment
Dakie Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Prvních 25km, jsou na zadku. Lehce ještě kloužou [emoji23] Link to comment
Dakie Posted February 2, 2024 Author Share Posted February 2, 2024 Nějak jsem to tady zapomněl zamknout.. Octa se vracela loni v únoru leasingovce.. Nakonec jsem ji domů nekupoval.. Tak snad slouží novému majitel stejně dobře, jako sloužila mě.. LOCK 1 Link to comment
Recommended Posts