pepan96 Odesláno Listopad 5, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2019 Dobrý den, na octavii mám problém asi v elektrice. Jedná se o to, že mam pořád otevřený termostat, svítí mi kontrolka EPC když šlápnu na brzdu a při startu motoru mi na displeji blikne oranžová kontrolka oleje s hláškou "senzor oleje do dílny ". Diagnostika ukázala toto: 00562 - Snimac hladiny/teploty oleje (G266) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky 18070 - Coolant Fan Control 2: Short to Ground P1662 - 35-00 - - 16955 - Brake Switch (F): Implausible Signal P0571 - 35-00 - - Spínač brzdoveho světla jsem měnil ale závada je tam pořád. Dále jsem měřil odpor na senzoru hladiny oleje kde jsem mezi pinem 1 a 2 naměřil správnou hodnotu ale mezi 1 a 3 není žádný odpor, takže zkusím koupit nový senzor. Auto jede akorát ma vyšší spotřebu když se motor neohřeje. Jinak uz si ale nevím rady co dál zkontrolovat. Budu rád za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 9, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2019 pokud máš furt otevřenej termostat tak ho vyměn za novej pokud ti to po ránu ukazuje oranžovou olejničku vyměn senzor hladiny oleje co je ze spodu na vaně a pokud můžu radit kup senzor značky HELLA ostatní značky bud nechodí vůbec nebo dlouho nevydrží první chyba je řízení větráku chlazení 2 -nejede ti jeden větrák na sahaře bude problém v řj těch větráku je dole v motoru na levym podběhu druhá chyba je brzdový spinač-pokud si ho měnil moh si ho zničit nesprávnou montáží nebo si dal nákou čínu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepan96 Odesláno Listopad 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2019 Termostat jsem vyměnil a funguje to. Dále jsem vyměnil senzor hladiny oleje a brzdovy spínač ale po výměně se chyba ukázala hned znovu. Ta chyba senzoru hladiny oleje nejde ani vymazat. Dále jsem zkoušel zapnout klimu abych zjistil jestli se roztočí ventilátory, ale ty se netocily a ve VAG byla ještě chyba 16916 - A/C Refrigerant Pressure Sensor (G65) Circuit Low Input P0532 - 35-00 - - Jediné co jsem ještě neměnil je řídící jednotka těch větráků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 10, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2019 stim senzorem sem nedávno válčil na 5kovim passatu kamarád dones čidlo a nešlo to chyba byla trvalá ukecal sem ho aby vzal nový čidlo od HELLA a to se přehodilo a jelo na první dobrou ta chyba je tlakové čidlo klimatizace signál příliš maly máš prázdnou klimu proto to nejede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepan96 Odesláno Listopad 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Vyřešeno!!! Ještě jednou jsem kontroloval pojistky a byla spálená pojistka č. 5. Po výměně všechno funguje jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.