Jakub122 Odesláno Listopad 21, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2019 Zdravím, mám superba 2.0 TDI 103 Kw rok 2010 a rádio bolero když se připojím přes bluetooth mobilem tak mohu volat, ale když pustím hudbu v mobilu tak hraje hudba jen na mobilu a nepřenáší se do auta. Když pak zmáčknu tlačítko média tak se mi objeví 5 možností a jediné které funguje je audio a např, na BT-audio nemohu kliknout protože to nic nedělá takže nevím kde je chyba v ostatních verzích superbu i octávek mi to jde v pohodě. Zkoušel jsem se připojit i přes USB kabel a proklikal jsem se na AUX ale opět mi to hrálo jen v mobilu a ne v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 21, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2019 Podporuje Ti přehrávač v mobilu rozhraní A2DP? Je zde o tom psáno na fóru/pohledej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub122 Odesláno Listopad 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2019 Přiznám se že netuším o čem píšete :D, ale já to zkoušel ze 4 mobilů a nejde to a v ostatních autech to jde hned bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 22, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2019 klasika kouknout pod sedačku spojujezdce je tam HF jednitka zjistit co je nani napsano, za typ. Bude to model bez podpory prehravání hudby po BT tedy A2DP jak piše Radas. Bude třeba vyměnit jednotku a dotahnout jeden par kabeláže do rádia aby to hrálo stereo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub122 Odesláno Listopad 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2019 Takže budu muset koupit něco co tu hudbu z BT podporuje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 22, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2019 před 2 hodinami, Ol@f napsal: Bude třeba vyměnit jednotku a dotahnout jeden par kabeláže do rádia aby to hrálo stereo. čteš to vůbec ? kupovat to nemusiš pokud ti to někdo dá zadarmo, jako ještě je tu možnost že to bude stačit nakodovat v radiu ale to se nedozvíš dokud se nepodíváš na to číslo jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Březen 12, 2020 Sdílet Odesláno Březen 12, 2020 @Ol@f Ahoj, prosím tě, napsal by jsi jednotku která podporuje BT i na hudbu pokud víš? Taky mám jednotku bez hudby a rád bych vyměnil, ať vím jakou aspoň sehnat. Sice to mám na radio Audience, ale to by snad neměl být problém? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 12, 2020 Sdílet Odesláno Březen 12, 2020 musíš najít správnou kombinaci dle všech sloupečků, za správnost informací v tabulce neručím , vygooglil jsem to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Březen 12, 2020 Sdílet Odesláno Březen 12, 2020 Tak asi mě nejvíce zajíma A2DP aby jednotka uměla podle toho co jsem zde přečetl. Iphone nemám a Samsung Note 8 a ten vím že s auty komunikuje. A asi i protokol podle jednotky kterou tam mám momentálně. Díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.