codek Odesláno Listopad 30, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2019 Zdravím. Mám problém že se mi dělá podtlak v chladícím okruhu. Při jízdě (ne pokaždé-ale vždycky po čase) mi nasaje kapalinu, hlásí nízkou hladinu, hladina je reálně hodně pod čárkou MIN, někdy ani nevidím hladinu a když odšroubuju víčko nádobky, je slyšet jak se to nadechne a nádobka se sama krásně doplní na čárku MAX a vše je zase v pořádku dokud zase nevyjedu. Asi dva měsíce zpátky jsem měnil hadičku chladící kapaliny a řekl bych že to dělá od té doby, prostě jsem jen odpojil prasklou hadičku, nějaká voda vytekla, dal tam druhou a dolil. Co jsem zjišťoval tak by se měl okruh odvzdušňovat sám nebo mám tomu nějak pomoct? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 30, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2019 Zkus dat nove vicko od expanzky. Mas spis v okruhu pretlak (vicko neupousti tlak), tim se ti roztahnou hadice a zmizi voda. Po uvolneni tlaku (odsroubovanim vicka) se tlak srovna a tim se vrati voda do expanzky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.