Přejít na obsah

Ostranění nasávače

Andre

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny chtěl jsem poprosit o radu.Mám na své octavii na střeše přilepený falešný nasáváč vzduchu od předchozího majitele a je to nejspíš přilepeno tím černým lepidlem na sklo.Mám trochu jiný vkus a potřeboval bych ho sundat nejlíp bez poškození laku, neznáte nějaký připravek který by to lepidlo rozleptal nebo zpusob jak to sundat? zkoušel jsem to vlascem na ryby odříznout ale skoro to nešlo a vlasec se pořád trhal :-( za všechny napady a rady předem děkuji

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Zdravím všechny chtěl jsem poprosit o radu.Mám na své octavii na střeše přilepený falešný nasáváč vzduchu od předchozího majitele a je to nejspíš přilepeno tím černým lepidlem na sklo.Mám trochu jiný vkus a potřeboval bych ho sundat nejlíp bez poškození laku, neznáte nějaký připravek který by to lepidlo rozleptal nebo zpusob jak to sundat? zkoušel jsem to vlascem na ryby odříznout ale skoro to nešlo a vlasec se pořád trhal :-( za všechny napady a rady předem děkuji

Tohle lepidlo drží jako "sviňa" mám strach že bez poškození laku to nepůjde :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

To ti nezávidím, jednou jsem sundával silikon vevnitř dveří kolem stahovačky. Odstraňovačem silikonu postříkat kousek a pak nějakou plastovou škrabkou snažit seškrabat. Práce strašná a pokud nechceš poškodit lak, tak opravdu piplačka.

Pod klikou ještě tuplem horší, že tam není rovina a naprd přístup. Být tebou, zvážil bych sundání kliky kvůli lepšímu přístupu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...