Andre Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Zdravím všechny chtěl jsem poprosit o radu.Mám na své octavii na střeše přilepený falešný nasáváč vzduchu od předchozího majitele a je to nejspíš přilepeno tím černým lepidlem na sklo.Mám trochu jiný vkus a potřeboval bych ho sundat nejlíp bez poškození laku, neznáte nějaký připravek který by to lepidlo rozleptal nebo zpusob jak to sundat? zkoušel jsem to vlascem na ryby odříznout ale skoro to nešlo a vlasec se pořád trhal :-( za všechny napady a rady předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Zdravím všechny chtěl jsem poprosit o radu.Mám na své octavii na střeše přilepený falešný nasáváč vzduchu od předchozího majitele a je to nejspíš přilepeno tím černým lepidlem na sklo.Mám trochu jiný vkus a potřeboval bych ho sundat nejlíp bez poškození laku, neznáte nějaký připravek který by to lepidlo rozleptal nebo zpusob jak to sundat? zkoušel jsem to vlascem na ryby odříznout ale skoro to nešlo a vlasec se pořád trhal :-( za všechny napady a rady předem děkuji Tohle lepidlo drží jako "sviňa" mám strach že bez poškození laku to nepůjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 tohle lepidlo je fakt neodstranitelné.......aniž bys nepoškodil lak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Jestli to opravdu bylo lepidlo na okna, tak to bez poškození nepůjde. Ale za pokus bych to odříznul vlascem a zkusil to nějakou plastovou stěrkou oškrábat a pod tím přeleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Hojte. Konečně jsem se dokopal a sundal z pod klik šílený tuzing. Na zadních dveřích se mi to povedlo krásně,ale vepředu mi zůstala kopa černého "asisilikonu" nebo lepidla na sklo. Nedaří se mi to ničím sundat. Není na to nějaký fígl? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 To ti nezávidím, jednou jsem sundával silikon vevnitř dveří kolem stahovačky. Odstraňovačem silikonu postříkat kousek a pak nějakou plastovou škrabkou snažit seškrabat. Práce strašná a pokud nechceš poškodit lak, tak opravdu piplačka. Pod klikou ještě tuplem horší, že tam není rovina a naprd přístup. Být tebou, zvážil bych sundání kliky kvůli lepšímu přístupu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.