Sctokk Odesláno Prosinec 9, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2019 Zdravím, U me Octavie se ozývají zvuky od pravého kola od cca 20-50km/h. Není to cvakání ani bouchání spíš jako kdyz něco drhne dělá to ikdyz je vyrazeno. Měnil jsem manžetu ale nevím jestli jsem dal dobře ty krouzky před homo kloubem dal jsem je to 0 (). Může to být tím ? Už nevím jestli to tam bylo nebo se to objevilo časem ono tam toho bouchlo vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 12, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2019 asi by to chtělo rozebrat přední brzdy vyčistit rozhejbat a máznout plovoucí šrouby něčim co nereaguje s gumou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 14, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2019 Hlavně sundat kolo a zatočit a přijdeš na to,co drhne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matykloky Odesláno Březen 11, 2024 Sdílet Odesláno Březen 11, 2024 zdravím mam podobný problém cca před rokem se mi na octavii vyvrátilo kolo kvůli zlomeného kulového čepu v předním pravém rameni od té doby to hučí nebo dře nebo prostě takový pravidelný zvuk hučení (přerušovaný), pře pár měsíci to bylo v servisu kde vyměnili homokinetický kloub ale přijde mi že od té doby to je slyšet víc včera jsem se koukal jestli tam neco nedře nebo tak a kolem poloosy je volno takže mam podezření na druhý kloub(u převodovky) a nebo na dif. ložisko to neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.